کد خبر : 150558
انتشار : ۱۳۹۹/۱۰/۳۰ - 12:17
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آیت‌الله مجتهد شبستری: نظر اکثریت اعضای مجمع تشخیص مخالفت با FATF است

آیت‌الله مجتهد شبستری: نظر اکثریت اعضای مجمع تشخیص مخالفت با FATF است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ آیت‌الله محسن مجتهد شبستری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سوالی در خصوص بحث‌های مطرح شده پیرامون بررسی دوباره FATF در مجمع اظهار داشت: اکنون این موضوع در کمیسیون‌های مجمع تشخیص مصلحت مطرح است و وقتی کمیسیون ها تمام شد به صحن علنی خواهد آمد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص امکان تایید یا رد FATF در مجمع تشخیص مصلحت نیز تصریح کرد: نظر من مخالف هست و صریحا با ادله اعلام کرده‌ام که معایبش از محاسنش بیشتر است و نظر اکثریت هم به نظرم همین هست، ولی الان دقیقا نمی شود پیش بینی کرد و قاطعانه گفت که رد خواهد شد، ولی من امیدوارم که این طور باشد و دوباره سرمان کلاه نرود.

اخبار مرتبط:
تست‌های مثبت آنفلوآنزا در اصفهان به ۳۰ درصد رسید
تست‌های مثبت آنفلوآنزا در اصفهان به ۳۰ درصد رسید

مسئول بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: در حال حاضر میزان تست‌های مثبت ابتلاء به آنفلوآنزا در مراکز درمانی اصفهان به حدود ۳۰ درصد کاهش یافته است.

کلاهبردار ۷۰ میلیاردی در اصفهان دستگیر شد
کلاهبردار ۷۰ میلیاردی در اصفهان دستگیر شد

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت:متهمی که با ترفند سرمایه گذاری در بازارهای مالی مبلغ ۷۰ میلیارد ریال از شهروندی کلاهبرداری کرده بود با تلاش کارآگاهان پلیس فتا استان دستگیر شد.

آموزش و تاب‌آوری شهری در برابر تهدیدات انرژی در اصفهان ضروری است
آموزش و تاب‌آوری شهری در برابر تهدیدات انرژی در اصفهان ضروری است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت:تجربه بحران‌های انرژی،آموزش همگانی، تقویت تاب‌آوری شهری وهمکاری سازمان‌ها برای مدیریت مؤثر تهدیدات و ایمنی ساختمان را در اصفهان الزام آور کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است