کد خبر : 150558
انتشار : ۱۳۹۹/۱۰/۳۰ - 12:17
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آیت‌الله مجتهد شبستری: نظر اکثریت اعضای مجمع تشخیص مخالفت با FATF است

آیت‌الله مجتهد شبستری: نظر اکثریت اعضای مجمع تشخیص مخالفت با FATF است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ آیت‌الله محسن مجتهد شبستری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سوالی در خصوص بحث‌های مطرح شده پیرامون بررسی دوباره FATF در مجمع اظهار داشت: اکنون این موضوع در کمیسیون‌های مجمع تشخیص مصلحت مطرح است و وقتی کمیسیون ها تمام شد به صحن علنی خواهد آمد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص امکان تایید یا رد FATF در مجمع تشخیص مصلحت نیز تصریح کرد: نظر من مخالف هست و صریحا با ادله اعلام کرده‌ام که معایبش از محاسنش بیشتر است و نظر اکثریت هم به نظرم همین هست، ولی الان دقیقا نمی شود پیش بینی کرد و قاطعانه گفت که رد خواهد شد، ولی من امیدوارم که این طور باشد و دوباره سرمان کلاه نرود.

اخبار مرتبط:
نتانیاهو وارد خاک سوریه شد
نتانیاهو وارد خاک سوریه شد

تل‌آویو اعلام کرد که نخست‌وزیر رژیم به همراه چند تن از مقامات ارشد اسرائیلی به سوریه رفته است.

مسمومیت دسته‌جمعی دانش‌آموزان یک مدرسه در بابل I ببینید
مسمومیت دسته‌جمعی دانش‌آموزان یک مدرسه در بابل I ببینید

رئیس بیمارستان شهید بهشتی بابل: ۱۴ دانش‌آموز یکی از مدارس بابل درپی مسمومیت دسته‌جمعی به بیمارستان شهید بهشتی منتقل و پس از درمان مرخص شدند.

ممنوعیت واردات لوازم خانگی همچنان پابرجاست
ممنوعیت واردات لوازم خانگی همچنان پابرجاست

در پی انتشار اخباری در فضای مجازی مبنی بر آزادسازی محدود واردات لوازم خانگی، سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت که حمایت‌های وزارت صمت، همان حمایت‌های قبلی از تولید داخل است و مقررات مربوط به واردات لوازم خانگی تغییری نکرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است