کد خبر : 151238
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۰۴ - 15:19
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سیلی یک نماینده به صورت سرباز راهور

سیلی یک نماینده به صورت سرباز راهور

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرگزاری نسیم‌آنلاین در خبری نوشته که «شنیده‌ها حاکی است یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی روز گذشته به علت ممانعت سرباز راهور از ورود وی به خط ویژه اتوبوس، عصبانی شده و به صورت این سرباز سیلی زده است».

این رسانه البته توضیحات بیشتری در این باره نداده است.

اخبار مرتبط:
خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد رییس جمهور پیشین کشورمان تاکید کرد که اگر در ورای احساسات زودگذر و عصبانیت هایی که از وضع موجود هست بنگریم بنظرم اکثریت اصلاحات را انتخاب خواهد کرد.

مرگ ۹ کارگر در اثر انتشار گاز/ درهای کارگاه قفل شده بود
مرگ ۹ کارگر در اثر انتشار گاز/ درهای کارگاه قفل شده بود

در حالی‌ که در روزهای ابتدایی پس از حادثه مرگبار واحد تولیدی «سامان مدار پیشرو» واقع در شهرک صنعتی دولت‌آباد برخوار، جزئیات فنی و ایمنی این حادثه با ابهامات جدی همراه بود، پیگیری‌های انجام‌شده طی یک هفته گذشته، ابعاد تازه‌ای از چگونگی وقوع حادثه، وضعیت ایمنی کارگاه و مسئولیت‌های کارفرما را روشن کرده است.

قائم پناه: اصلاح در وزارت‌خانه‌ها به معنی تغییر وزرا نیست
قائم پناه: اصلاح در وزارت‌خانه‌ها به معنی تغییر وزرا نیست

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: اگر نقطه ضعفی در وزارتخانه ای وجود دارد اصلاح می کنیم اما قرار نیست وزرا تغییر کنند. تغییر به معنای تعویض وزرا نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است