کد خبر : 151390
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۰۵ - 14:57
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

استیضاح شهردار تهران به کجا رسید؟

استیضاح شهردار تهران به کجا رسید؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛  محسن هاشمی در حاشیه جلسه امروز شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران گفت: جلسه هم اندیشی امروز از ساعت ۷.۳۰ آغاز شد و طرح جامع پسماند نیز مسیر خود را طی کرده و به زودی به شورا می آید. جلسه امروز نیز به بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۰ طی شد و بر اساس مصوبه شورای کشور قرار شده همه تبصره ها شفاف باشند.

وی افزود: بودجه امسال حدود ۲۰ الی ۲۵ درصد افزایش داشته و بودجه ما انقباضی باز است. امیدواریم هفته اول اسفند بودجه را به فرمانداری ارسال و تا قبل از ۱۵ اسفند آن را در شورا تصویب کنیم.

وی درباره تحقق پذیر بودن بودجه ۱۴۰۰ عنوان کرد: اصولاً مترو و حمل و نقل عمومی دوگانه است و باید ۵۰ درصد آن را دولت پرداخت کند. حمل و نقل عمومی کلیه شهرها را نگران کرده است و مشکل ما عدم هماهنگی ارگان ها و عدم اجرای مصوبات است. این دیدگاه باید تغییر کند در غیر این صورت این مشکل همیشه ادامه خواهد داشت.

رئیس شورای شهر عنوان کرد: ما سعی می‌کنیم که ساختار بودجه را چندان به هم نریزیم اما تغییر حدوداً ۲۵ درصدی طبیعی است. نگاه ما هنوز به مجلس و دولت است و از مجلس درخواست کردم که لایحه را به شکلی بنویسند که دولت امکان تخلف نداشته باشد.

هاشمی ادامه داد: رقم بودجه با توجه به تورم افزایشی نداشته و اگر تلاش کنیم با امکانات و املاک شهرداری امکان تحقق آن وجود دارد.

وی درباره استیضاح شهردار گفت: این موضوع به کمیسیون برنامه و بودجه ارجاع داده شده و وقتی آن ها چیزی اعلام نکرده اند به معنای نبود مشکل و حل شدن موضوع است.

اخبار مرتبط:
تحقق شهر هوشمند بدون مدیریت و سرمایه انسانی توانمند ممکن نیست
تحقق شهر هوشمند بدون مدیریت و سرمایه انسانی توانمند ممکن نیست

دستیار ویژه شهردار اصفهان و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری با تأکید بر اینکه آینده مدیریت شهری بدون حرکت هم‌زمان با فناوری قابل تصور نیست، گفت: تحقق شهر هوشمند صرفاً با ابزار فناورانه ممکن نمی‌شود، بلکه نیازمند مدیریت هوشمند، فرهنگ‌سازی و سرمایه انسانی توانمند است.

دستگیری عاملان تهدید مغازه‌داران و حمله به مأمور پلیس در اصفهان
دستگیری عاملان تهدید مغازه‌داران و حمله به مأمور پلیس در اصفهان

فرمانده انتظامی استان اصفهان از شناسایی و دستگیری دو نفر از عوامل اغتشاشات اخیر که اقدام به تهدید مغازه‌داران و حمله با سلاح سرد به یکی از مأموران انتظامی کرده بودند،خبر داد.

پدر امیرمحمد خالقی، قاتل پسرش را بخشید
پدر امیرمحمد خالقی، قاتل پسرش را بخشید

پدر امیرمحمد خالقی، دانشجوی نخبه دانشگاه تهران، با حضور در دادسرای جنایی تهران از حق قصاص قاتل فرزندش گذشت و پرونده با برگزاری جلسه صلح و سازش وارد مرحله جدیدی شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است