کد خبر : 151390
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۰۵ - 14:57
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

استیضاح شهردار تهران به کجا رسید؟

استیضاح شهردار تهران به کجا رسید؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛  محسن هاشمی در حاشیه جلسه امروز شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران گفت: جلسه هم اندیشی امروز از ساعت ۷.۳۰ آغاز شد و طرح جامع پسماند نیز مسیر خود را طی کرده و به زودی به شورا می آید. جلسه امروز نیز به بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۰ طی شد و بر اساس مصوبه شورای کشور قرار شده همه تبصره ها شفاف باشند.

وی افزود: بودجه امسال حدود ۲۰ الی ۲۵ درصد افزایش داشته و بودجه ما انقباضی باز است. امیدواریم هفته اول اسفند بودجه را به فرمانداری ارسال و تا قبل از ۱۵ اسفند آن را در شورا تصویب کنیم.

وی درباره تحقق پذیر بودن بودجه ۱۴۰۰ عنوان کرد: اصولاً مترو و حمل و نقل عمومی دوگانه است و باید ۵۰ درصد آن را دولت پرداخت کند. حمل و نقل عمومی کلیه شهرها را نگران کرده است و مشکل ما عدم هماهنگی ارگان ها و عدم اجرای مصوبات است. این دیدگاه باید تغییر کند در غیر این صورت این مشکل همیشه ادامه خواهد داشت.

رئیس شورای شهر عنوان کرد: ما سعی می‌کنیم که ساختار بودجه را چندان به هم نریزیم اما تغییر حدوداً ۲۵ درصدی طبیعی است. نگاه ما هنوز به مجلس و دولت است و از مجلس درخواست کردم که لایحه را به شکلی بنویسند که دولت امکان تخلف نداشته باشد.

هاشمی ادامه داد: رقم بودجه با توجه به تورم افزایشی نداشته و اگر تلاش کنیم با امکانات و املاک شهرداری امکان تحقق آن وجود دارد.

وی درباره استیضاح شهردار گفت: این موضوع به کمیسیون برنامه و بودجه ارجاع داده شده و وقتی آن ها چیزی اعلام نکرده اند به معنای نبود مشکل و حل شدن موضوع است.

اخبار مرتبط:
فروش برنج پاکستانی به اسم طارم و هاشمی!
فروش برنج پاکستانی به اسم طارم و هاشمی!

کاهش عرضه برنج ایرانی و مشکلات واردات برنج پاکستانی، بازار این محصول را با چالش جدی مواجه کرده است.

بیژن زنگنه: روزگاری مدیریت کشور بر مبنای عقلانیت، توسعه‌خواهی و ایران‌دوستی بود، نه روابط فامیلی
بیژن زنگنه: روزگاری مدیریت کشور بر مبنای عقلانیت، توسعه‌خواهی و ایران‌دوستی بود، نه روابط فامیلی

وزیر نفت دولت‌های یازدهم و دوازدهم، ضمن تاکید بر ضرورت بازخوانی تجربه مدیریت اجرایی کشور پس از انقلاب، از اسحاق جهانگیری به عنوان یکی از «برجسته‌ترین مدیران خودساخته و استراتژیک جمهوری اسلامی» یاد کرد و این که مدیریت کشور تا میانه دهه ۱۳۸۰ بر پایه خردجمعی، شایسته‌سالاری، سلامت مالی و میهن‌دوستی استوار بود.

نماینده بریتانیا در آژانس: شورای امنیت ۶ قطعنامه قبلی علیه ایران برقرار کرده؛ همه کشورها موظف‌ند اجرا کنند
نماینده بریتانیا در آژانس: شورای امنیت ۶ قطعنامه قبلی علیه ایران برقرار کرده؛ همه کشورها موظف‌ند اجرا کنند

نماینده انگلیس در آژانس: شورای امنیت 6 قطعنامه قبلی علیه ایران را بار دیگر برقرار کرده؛ همه کشورها موظف‌ند محدودیت‌های غنی‌سازی، بازفرآوری و فعالیت‌های مرتبط با آب‌سنگین در خصوص ایران را اجرا کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است