کد خبر : 151513
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۰۶ - 14:01
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

جزییات جدید برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ از زبان وزیر کشور

جزییات جدید برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ از زبان وزیر کشور

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عبدالرضا رحمانی‌فضلی، وزیر کشور ظهر امروز (دوشنبه) در حاشیه نشست با استانداران در جمع خبرنگاران در رابطه با جزئیات جلسه، گفت: امروز چهارمین جلسه نشست استانداران را به صورت حضوری در سال ۹۹ برگزار کردیم و دستور جلسه چهار موضوع مهم امنیت، انتخابات، تولید و معیشت و موضوع سلامت بود.

وی افزود: نیاز بود ابتدا تمام صحبت‌ها و نظرات دوستان خود در استان‌ها که به صورت میدانی و حضوری پیشتاز مواجهه با مسائل هستند را دریافت کنیم. در این جلسه بر بحث مرزها و نظارت دقیق‌تر و فعال‌تر به ویژه در مرزهای غربی و استفاده از تمام امکانات مرزی در شرق کشور تاکید شد.

وزیر کشور افزود: یکی دیگر از موضوعات جلسه امروز بحث امنیت انتخابات بود و قرار شد اطلس امنیت انتخابات تهیه شود.

رحمانی فضلی تاکید کرد: مقدمات انتخابات از منظر وزارت کشور، مسئله آموزش است که انتخاب هیئت‌های اجرایی از این موارد است. بیش از یک و نیم میلیون نفر در برگزاری انتخابات به ما کمک می‌کنند. همچنین چاپ تعرفه‌ها شروع شده و جلسات ستاد برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط:
جزئیات ۲ قتل مسلحانه در لنجان اعلام شد
جزئیات ۲ قتل مسلحانه در لنجان اعلام شد

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان جزئیات قتل مسلحانه ۲ شهروند در شهرستان لنجان را تشریح کرد.

تصادف ۲ پراید در محور هرند ۷ مصدوم داشت
تصادف ۲ پراید در محور هرند ۷ مصدوم داشت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از تصادف شبانه ۲ دستگاه پراید در محور سیان به سمت هرند و مصدومیت هفت نفر خبر داد.

دمای اصفهان تا ۸ درجه کاهش می‌یابد
دمای اصفهان تا ۸ درجه کاهش می‌یابد

اداره کل هواشناسی استان اصفهان نسبت به ریزش هوای سرد و کاهش ۴ تا ۸ درجه‌ای دما از روز یکشنبه ۳۰ شهریور ماه هشدار سطح زرد صادر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است