کد خبر : 151617
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۰۷ - 07:08
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

پیام‌ رسان سیگنال مسدود شد

پیام‌ رسان سیگنال مسدود شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کاربران ایرانی ظهر امروز، از اختلال‌هایی در دسترسی به وبسایت سیگنال خبر دادند و از دقایقی پیش استفاده از اپلیکیشن آن نیز بدون فیلترشکن امکان پذیر نیست. پیش از این دسترسی به سیگنال از طریق مارکت‌های اندرویدی و فروشگاه‌های اپلیکیشن داخلی برای ایرانیان مسدود شده بود.

پیام‌رسان سیگنال که این روزها محل مهاجرت بسیاری از کاربران در سطح کل جهان از واتس‌اپ شده است، از ۲۵ دی ماه توسط اپ‌استورهای ایرانی حذف شد و اکنون نیز سایت و اپلیکیشن سیگنال به طور کلی از دسترس کاربران ایرانی خارج شده است.

سیگنال بر اساس گزارش‌های مختلف از امن‌ترین شبکه‌های پیام‌رسان برای کاربران به شمار می‌رود. بررسی‌های فنی نشان می‌دهد که فیلترینگ این پیام رسان از طرف لایه‌های بالاتری نظیر شرکت ارتباطات زیرساخت صورت گرفته و در سطح ISPها انجام نشده است.

سیگنال چندمین پیام رسان اجتماعی است که در دولت دوازدهم فیلتر می‌شود و در نهایت باید دید این پیام رسان فیلتر خواهد ماند یا خیر.

اخبار مرتبط:
ترامپ اواسط فروردین به چین سفر می‌کند
ترامپ اواسط فروردین به چین سفر می‌کند

رسانه‌های آمریکایی اعلام کردند که رئیس جمهوری این کشور اوایل آوریل راهی چین می‌شود.

دیدار علی لاریجانی با وزیر دفتر سلطنتی عمان
دیدار علی لاریجانی با وزیر دفتر سلطنتی عمان

علی لاریجانی با ارتشبد سلطان بن محمد النعمانی وزیر دفتر سلطنتی عمان دیدار کرد.

سیدحسن خمینی: در مقابل تکنولوژی نمی‌شود ایستاد، باید آن را مدیریت کرد
سیدحسن خمینی: در مقابل تکنولوژی نمی‌شود ایستاد، باید آن را مدیریت کرد

سید حسن خمینی عنوان کرد: بشر همیشه با آب زندگی کرده‌ و کشاورزی، دامداری و حیاتش منوط به آن بوده‌ اما برق یک پدیده نوظهور است که با خودش‌ پیوست فرهنگی آورد و تمدنی ایجاد کرد. روزهایی بود که بلندگو را بوق شیطان می‌دانستند؛ در مقابل تکنولوژی نمی‌شود ایستاد و بلکه باید آن را مدیریت کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است