کد خبر : 151665
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۰۷ - 11:53
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مهدی جهانگیری به ۲ سال حبس محکوم شد

مهدی جهانگیری به ۲ سال حبس محکوم شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ غلامحسین اسماعیلی روز سه شنبه در نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره پرونده مهدی جهانگیری گفت: این پرونده در جلسات قبل مورد سوال بود و ادعا شده بود که حکم صادر شده ولی آن زمان حکم صادرنشده بود ولی امروز می گویم حکم نهایی صادر شده و ابلاغ شده و برای اجرا ارسال شده است.

وی افزود: مهدی جهانگیری به جرم قاچاق حرفه ای ارز به میزان ۶۰۷ هزار و ۱۰۰ یورو و ۱۰۸ دلار با ارزش ریالی ۲۶ میلیارد ریال و انتقال ارز به تحمل دو سال حبس و ضبط ارز قاچاق شده و جزای نقدی ۴ برابر بهای ریالی ارز ریالی ۲۶ میلیارد ریال محکوم شده است.

اسماعیلی ادامه داد: همچنین به جرم تحصیل مال نا مشروع به تحمل دو سال حبس و رد مال محکوم شده است. در رابطه با خودداری از اطلاعات واقعی به بورس به ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده بود. در این پرونده وی به دو مرتبه ۷۴ ضربه شلاق محکومیت شده بود که یک مورد به جزای نقدی تبدیل شده است و عملاً منتفی است.

اخبار مرتبط:
اصفهان سکوی پرتاب صنایع خلاق به اقتصاد دانش‌بنیان؛ چالش‌ها، فرصت‌ها و نقش راهبردی فناوری
اصفهان سکوی پرتاب صنایع خلاق به اقتصاد دانش‌بنیان؛ چالش‌ها، فرصت‌ها و نقش راهبردی فناوری

‌روز دوشنبه ۲۰ بهمن نخستین جشنواره ملی صنایع خلاق و فرهنگی ایران در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار شد.

غربالگری سرطان برای جمعیت بالای ۴۰ سال با حمایت فولاد مبارکه
غربالگری سرطان برای جمعیت بالای ۴۰ سال با حمایت فولاد مبارکه

مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان گفت: غربالگری گسترده سرطان با حمایت فولاد مبارکه در استان اصفهان، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اقدامات مسئولیت اجتماعی این مجموعه در حال اجراست؛ طرحی که با تمرکز بر جمعیت بالای ۴۰ سال، هزینه‌های پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان سینه و روده بزرگ را پوشش داده و در همان ماه‌های ابتدایی اجرا، به شناسایی ده‌ها مورد ابتلا در مراحل اولیه و آغاز روند درمان منجر شده است.

بهره‌برداری هم‌زمان از ۴۹۶ پروژه بهزیستی در استان اصفهان در دهه فجر
بهره‌برداری هم‌زمان از ۴۹۶ پروژه بهزیستی در استان اصفهان در دهه فجر

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان از بهره‌برداری هم‌زمان ۴۹۶ پروژه بهزیستی در دهه فجر امسال خبر داد و گفت: این پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر ۱۷۰ میلیارد تومان در حوزه‌های مسکن، اشتغال و توانمندسازی جامعه هدف در سطح استان اصفهان اجرا شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است