کد خبر : 151665
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۰۷ - 11:53
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مهدی جهانگیری به ۲ سال حبس محکوم شد

مهدی جهانگیری به ۲ سال حبس محکوم شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ غلامحسین اسماعیلی روز سه شنبه در نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره پرونده مهدی جهانگیری گفت: این پرونده در جلسات قبل مورد سوال بود و ادعا شده بود که حکم صادر شده ولی آن زمان حکم صادرنشده بود ولی امروز می گویم حکم نهایی صادر شده و ابلاغ شده و برای اجرا ارسال شده است.

وی افزود: مهدی جهانگیری به جرم قاچاق حرفه ای ارز به میزان ۶۰۷ هزار و ۱۰۰ یورو و ۱۰۸ دلار با ارزش ریالی ۲۶ میلیارد ریال و انتقال ارز به تحمل دو سال حبس و ضبط ارز قاچاق شده و جزای نقدی ۴ برابر بهای ریالی ارز ریالی ۲۶ میلیارد ریال محکوم شده است.

اسماعیلی ادامه داد: همچنین به جرم تحصیل مال نا مشروع به تحمل دو سال حبس و رد مال محکوم شده است. در رابطه با خودداری از اطلاعات واقعی به بورس به ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده بود. در این پرونده وی به دو مرتبه ۷۴ ضربه شلاق محکومیت شده بود که یک مورد به جزای نقدی تبدیل شده است و عملاً منتفی است.

اخبار مرتبط:
اسلامی: هیچ بازرسی در ایران حضور ندارد
اسلامی: هیچ بازرسی در ایران حضور ندارد

رئیس سازمان انرژی اتمی اعلام کرد: هیچ بازرسی در ایران حضور ندارد.

نماینده مجلس: باید جلوی تکرار دوی ماراتن کیش گرفته شود/ دستگاه قضایی با هنجارشکنان برخورد کند
نماینده مجلس: باید جلوی تکرار دوی ماراتن کیش گرفته شود/ دستگاه قضایی با هنجارشکنان برخورد کند

نماینده مجلس می‌گوید باید دستگاه‌های امنیتی و فرهنگی علی‌الخصوص دادگستری کیش موضوع دوی ماراتن کیش را پیگیری کنند و از تکرار آن جلوگیری شود.

تاریخ جدید برای گرانی بنزین اعلام شد
تاریخ جدید برای گرانی بنزین اعلام شد

یک منبع در دولت گفت که « زمان اجرای بنزین سه نرخی هفته آینده خواهد بود.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است