کد خبر : 151702
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۰۷ - 15:25
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مترجم امام خمینی (ره) در پاریس‌ به پنج سال حبس، ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد

مترجم امام خمینی (ره) در پاریس‌ به پنج سال حبس، ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدعلی‌ هادی نجف آبادی‌٬ مترجم حضرت امام خمینی (ره) در پاریس و مذاکره‌کننده ایران با ‎مک‌فارلین در پرونده ایران کُنترا، به اتهام ۱۲ فقره خیانت در امانت به پنج سال حبس، ۷۴ ضربه شلاق و انفصال کامل از خدمات دولتی محکوم شد.

گفتنی است محمدعلی هادی بعد از پیروزی انقلاب و در سن سی سالگی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی شد.
او در ماجرای مک فارلین به همراه حسن روحانی مذاکره کننده تیم ایران با تیم آمریکا بود و در دستگاه دیپلماسی به مقام سفیر ایران در امارات و عربستان نائل شد.

در همین زمینه بخوانید:

محمدعلی هادی کیست؟

اخبار مرتبط:
نماد زیستی اصفهان روی پیراهن سپاهان؛تفاهمنامه حفاظت از آفانیوس امضا شد
نماد زیستی اصفهان روی پیراهن سپاهان؛تفاهمنامه حفاظت از آفانیوس امضا شد

تفاهم‌نامه سه‌جانبه حفاظت از ماهی آفانیوس اصفهانی، بعنوان برند زیستی اصفهان بین باشگاه ورزشی سپاهان، اداره کل محیط‌زیست استان و مؤسسه رویش سرزمین امید امضا شد.

۳ تغییر مدیریتی در میراث فرهنگی اصفهان
۳ تغییر مدیریتی در میراث فرهنگی اصفهان

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان گفت: جواد رحمتی، امید علی صادقی و مصطفی هادی پور به ترتیب مدیران جدید میدان نقش جهان، مسجد جامع عتیق و کاخ موزه چهلستون شدند.

همه محورهای اصفهان لغزنده است؛ به غرب سفر نکنید
همه محورهای اصفهان لغزنده است؛ به غرب سفر نکنید

رئیس پلیس راه استان اصفهان با اشاره به بارش برف و باران، کولاک و لغزندگی شدید جاده‌ها، از رانندگان خواست از ترددهای غیرضروری به‌ویژه در محورهای غربی و برف‌گیر استان خودداری کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است