کد خبر : 151828
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۰۸ - 10:15
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

پیک چهارم کرونا در پیش است/ مینو محرز

پیک چهارم کرونا در پیش است/ مینو محرز

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مینو محرز، عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا، درباره وضعیت بیماری کرونا در کشور، گفت: اگر قرار باشد با فروکش کردن بیماری مردم بدون رعایت پروتکل‌های بهداشتی بیرون بیایند و سفرهای درون شهری و بین‌شهری افزایش یابد، که متاسفانه تا حدی این اتفاق رخ داده است، مجددا پیک بعدی را خواهیم داشت که اکنون به تدریج و در صورت ادامه عدم رعایت‌ها آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر زنگ خطر آغاز پیک چهارم بیماری به صدا درآمده است، افزود: اشکال همه دنیا این است که با فروکش کردن بیماری، همه فکر می‌کنند بیماری تمام شد و از خانه بیرون می‌آیند، سفر می‌روند و… و مجددا می‌بیینم که همان آش است و همان کاسه. بنابراین فاصله‌گذاری فیزیکی، استفاده از ماسک و شستن مداوم دست‌ها اقداماتی است که همچنان باید ادامه یابد.

محرز تاکید کرد: تجمع، برگزاری دورهمی و افزایش سفرها، تجمع در مراکز و اماکن عمومی و… همچنان بسیار خطرناک بوده و منجر به بروز امواج بعدی بیماری خواهد شد.

وی با بیان اینکه در شرایط فعلی تنها راه مهار بیماری کووید-۱۹ واکسیناسیون است، گفت: منتها باید همه دنیا به تدریج واکسینه شوند تا زندگی به حالت عادی بازگردد. برای قطع زنجیره انتقال کرونا باید به تدریج و به نوبت و به ترتیب اولویت‌گذاری، همه افراد واکسینه شوند. به عنوان مثال ابتدا کادر درمان، بعد افراد بالای ۷۰ سال، مبتلایان به بیماران زمینه‌ای و به تدریج همه مردم بر اساس اولویت‌ها واکسینه شوند. زیرا واکسن آنقدر نیست که بتوان همه را باهم واکسینه کرد.

محرز با اشاره به نزدیکی نوروز ۱۴۰۰ و احتمال افزایش ترددها و تجمعات در مراکز خرید، رستوران‌ها و… گفت: تردد و تجمع در این مراکز بسیار خطرناک است. بنابراین حتما باید مراقبت کرده و به نوع متفاوتی این ایام را بگذرانیم. در عین حال باید فاصله‌گذاری فیزیکی را رعایت کنیم.

اخبار مرتبط:
اعتراف رسانه نزدیک به قالیباف به نقش او در کنارگذاشتن برخی وزرا قبل از استیضاح
اعتراف رسانه نزدیک به قالیباف به نقش او در کنارگذاشتن برخی وزرا قبل از استیضاح

ارگان مطبوعاتی نزدیک به رئیس مجلس تلاش کرده نشان دهد قالیباف و پزشکیان بر سر کنارگذاشتن برخی وزرا تفاهم کرده اند.

تاجر ورشکسته‌ قاتل مادرش شد/ نحوه راه رفتن قاتل، دست او را رو کرد
تاجر ورشکسته‌ قاتل مادرش شد/ نحوه راه رفتن قاتل، دست او را رو کرد

تنها سرنخ برای شناسایی قاتل زن سالخورده، تصویری از او در دوربین مداربسته بود. اما قاتل گریم کرده و صورتش را نیز پوشانده بود و در این شرایط نحوه راه رفتنش بود که دست او را رو کرد.

پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا
پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا

«ایلان ماسک» در یک رویداد خصوصی برای اعضای فعلی و پیشین «دوج» در اواخر ماه گذشته با پیش‌بینی درباره آینده کاخ سفید گفته است که ایالات متحده در آغاز یک «دوره ۱۲ ساله بزرگ» قرار دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است