کد خبر : 154298
انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۳۰ - 10:00
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

عوامل توهین به رئیس جمهور در راهپیمایی ۲۲ بهمن شناسایی شدند

عوامل توهین به رئیس جمهور در راهپیمایی ۲۲ بهمن شناسایی شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ گفت: طبق گزارشی که دریافت کردم عوامل این حادثه شناسایی شدند و خوشبختانه قوه قضاییه، وزارت اطلاعات، استاندار و مسئولان استانی بسیار خوب با موضوع برخورد کردند.

رییس دفتر رییس جمهوری افزود: این موضوع بحث رییس جمهور نیست بلکه نهاد ریاست جمهوری مطرح است.  ۲۴ میلیون نفر به رییس جمهوری رای دادند و اگر قرار باشد ۲۰ نفر به خودشان اجازه دهند که هر کاری دلشان بخواهد بکنند، عملاً بقیه نهادها، ارگانها و مجموعه‌ای که باید کشور را اداره کند را تضعیف می کنند ضمن اینکه مقام معظم رهبری بارها و بارها تاکید کردند انتقاد خوب است اما توهین، بدزبانی، بی اخلاقی و فحاشی نباید انجام شود.

وی ادامه داد: چهار ماه دیگر انتخابات ریاست جمهوری را پیش رو داریم آیا درست است طرفداران یک کاندیدا به کاندیدای دیگر فحش دهند و برای او تقاضای مرگ کنند؟

واعظی گفت: از قوه قضاییه، وزارت اطلاعات و همچنین از مردم و مسئولان اصفهان و قوای دیگر هم بابت برخورد خوبی که انجام شد،  قدردانی می‌کنم.

در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن عده ای موتورسوار به رییس جمهوری توهین کردند. این رفتار با واکنش قاطع شخصیت ها و فعالان سیاسی مواجه شد.

اخبار مرتبط:
بررسی حقوقی واقعه کشتار حیوانات سالم باغ‌وحش شهر نورنبرگ آلمان به ضرب گلوله
بررسی حقوقی واقعه کشتار حیوانات سالم باغ‌وحش شهر نورنبرگ آلمان به ضرب گلوله

باغ‌وحشی در شهر نورنبرگ آلمان، روز سه‌شنبه اعلام کرد که علی‌رغم اعتراضات گسترده عمومی، ۱۲ قلاده از نوعی میمون موسوم به «بابون» را از بین برده است. این تصمیم، پایان‌بخش ماجرایی بود که به‌زعم مسئولان باغ‌وحش، ریشه در نگرانی‌های ادعایی درباره «کمبود فضای کافی برای نگهداری گروه رو به ازدیاد» این حیوانات داشت. پس از کشتار، لاشه حیوانات مزبور به حیوانات شکارچی باغ‌وحش "خورانده شد.

معاون وزیر دفاع خطاب به سربازان: خیلی نگران نباشید؛ در عین حال آماده باشید
معاون وزیر دفاع خطاب به سربازان: خیلی نگران نباشید؛ در عین حال آماده باشید

معاون هماهنگ‌کننده وزارت دفاع خطاب به سربازان گفت: خیلی نگران نباشید؛ در عین حال آماده باشید. بخشی از اخبار منطقه، عملیات روانی دشمن است؛ قسمتی دیگر مانور دشمن از فواصل دور است که گاهی منجر به تهدید و گاهی جنگ می‌شود. اگر دشمن این بار بخواهد شرارتی کند، با سیلی سخت‌تری مواجه خواهد شد.

علی بیگدلی: امیدواریم میانجی‌گری‌ کشورهای منطقه سطح تنش را کاهش دهد
علی بیگدلی: امیدواریم میانجی‌گری‌ کشورهای منطقه سطح تنش را کاهش دهد

یک تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: واقعیت این است که خود آمریکایی‌ها هم نمی‌دانند برنامه ترامپ چیست. اگر جنگی هم شود کل منطقه را در برمی‌گیرد و امیدوارم کشورهای منطقه بتوانند با میانجی‌گری‌های خود مانع بروز جنگ شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است