کد خبر : 154523
انتشار : ۱۳۹۹/۱۲/۰۲ - 11:39
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

بهنوش فرهودی، دوبلور درگذشت

بهنوش فرهودی، دوبلور درگذشت
به گزارش سایت خبری مدارا؛ وی فارغ‌التحصیل کارشناسی حسابداری بود و فعالیت در دوبله را در ۱۳۸۶ سپس بعد از چند سال گویندگی تیزر تبلیغاتی را آغاز کرد.

فرهودی سابقه دوبله برای آثاری همچون «خانه پوشالی»، «کماندار»، «گمشدگان» ، «ماشین‌ها ۲» و «آنابل» را دارد. گویندگی تیزر تبلیغاتی‌هایی همچون «بانک پارسیان»، «ماشین لباس شوی سامسونگ»، «مسواک سیگنال» و «بانک کشاورزی»  و نریشن‌هایی همچون «پالایشگاه نفت اصفهان» ، «شرکت آرپامد» و «محصولات پمپرز» را در کارنامه دارد.
اخبار مرتبط:
هواشناسی اصفهان هشدار آلودگی سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان هشدار آلودگی سطح زرد صادر کرد

اداره‌کل هواشناسی استان اصفهان با صدور هشدار آلودگی سطح زرد از پایداری جو، افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا از فردا تا شنبه شب در بیشتر مناطق استان خبر داد.

قاسم‌زاده: پایداری دانشنامه اصفهان مستقل از نوسانات اداری خواهد بود
قاسم‌زاده: پایداری دانشنامه اصفهان مستقل از نوسانات اداری خواهد بود

شهردار اصفهان گفت: دانشنامه اصفهان نباید وابسته به نهاد خاصی باشد تا در برابر تغییرات اجرایی و سیاسی آسیب نبیند و برای نسل‌های آینده پایدار بماند.

جمالی‌نژاد: دانشنامه اصفهان مرجع تمدن و هویت نسل‌های آینده است
جمالی‌نژاد: دانشنامه اصفهان مرجع تمدن و هویت نسل‌های آینده است

استاندار اصفهان تاکید کرد: دانشنامه شهر بانک جامع دانش، فناوری و فرهنگ است و نسل‌های آینده را با تاریخ و تمدن نصف جهان پیوند می‌دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است