کد خبر : 154847
انتشار : ۱۳۹۹/۱۲/۰۴ - 11:00
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مجله «ایران فردا» مجرم شناخته شد

مجله «ایران فردا» مجرم شناخته شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ هیات منصفه مطبوعات در روز یکشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۹ در شعبه سوم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی کاشانکی یک پرونده مطبوعاتی را بررسی کرد.

احمد مومنی‌راد، سخنگوی هیات منصفه مطبوعات گفت: در دادگاه مطبوعات این هفته به پرونده متهم مدیرمسئول ماهنامه ایران فردا با دو اتهام ایجاد اختلاف بین اقشار جامعه و نشر مطالب الحادی رسیدگی شد که هیات منصفه باتفاق آرا متهم را در هر دو اتهام مجرم دانست و در دو اتهام باتفاق ارا مستحق تخفیف ندانست.

اخبار مرتبط:
نجات ۱۷۰ شهروند اصفهانی در یک هفته؛ ۵۸۳۱ تماس با سامانه ۱۲۵ ثبت شد
نجات ۱۷۰ شهروند اصفهانی در یک هفته؛ ۵۸۳۱ تماس با سامانه ۱۲۵ ثبت شد

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از ثبت پنج هزار و ۸۳۱ تماس امدادی، انجام ۲۴۸ عملیات و نجات ۱۷۰ نفر از شهروندان طی هفته گذشته خبر داد.

اصفهان بارانی می‌شود؛ احتمال بارش برف در ارتفاعات غربی و جنوبی
اصفهان بارانی می‌شود؛ احتمال بارش برف در ارتفاعات غربی و جنوبی

رئیس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان از فعالیت متناوب سامانه ناپایدار بارشی تا اواسط هفته پیش رو خبرداد.

۲۱۴ حادثه ناشی از وسایل گرمایشی در اصفهان؛ ۷ نفر جان باختند
۲۱۴ حادثه ناشی از وسایل گرمایشی در اصفهان؛ ۷ نفر جان باختند

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان از وقوع ۲۱۴ حادثه ناشی از استفاده غیرایمن از وسایل گرمایشی از ابتدای سال تاکنون خبر داد و گفت: این حوادث منجر به جان باختن ۷ نفر و مسمومیت ۱۸۳ نفر شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است