کد خبر : 154927
انتشار : ۱۳۹۹/۱۲/۰۴ - 19:41
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

قیمت سیمان ۵۰ درصد کاهش یافت

قیمت سیمان ۵۰ درصد کاهش یافت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در یک ماه اخیر به دلیل کمبود برق و گاز دولت سهم انرژی کارخانه‌ها را کم و محدود کرد. همین مساله باعث برهم خوردن بازار مصالح‌فروشان شد حالا اما طبق ادعای رئیس اتحادیه مصالح فروشان، وضعیت کارخانه‌های تولید سیمان به شرایط عادی برگشته و باعث شده سیمان در بازار به طور چشمگیری ارزان شود.

تا یک ماه گذشته سیمان در تهران یک کالای با ارزش و نایابی بود. اختلال در بخش تولید باعث شده بود که سیمان در تهران نرخ نداشته باشد. در آن زمان به دلیل کمبود سیمان در بازار مصالح‌فروشان کالای مورد نیاز سازندگان را با قیمت‌های نامتعارفی می‌فروختند و به عبارتی سیمان در تهران نرخ نداشت.

اسماعیل کاظمی قهی از نصف شدن قیمت سیمان خبر داد و به تجارت‌نیوز گفت: با قطع برق قیمت سیمان به بالای ۶۰ هزار تومان رسیده بود اما امروز با عادی شدن شرایط قیمت سیمان به زیر ۳۰ هزار تومان رسید!

کرایه حمل ۱۵ درصد بالا رفت

سازندگان سیمان چه زمانی سیمان بخرند؟ رئیس اتحادیه مصالح‌فروشان پاسخ داد چنانچه کارخانه‌ها یک هفته دیگر سیمان به توزیع‌کنندگان بدهند در ۱۰ روز آینده قیمت سیمان به نرخ مصوب یعنی ۲۲ هزار تومان می‌رسد. (قیمت مصوب یک پاکت سیمان ۲۲ هزار تومان است)

افزایش ۱۵ درصدی کرایه حمل بار خبر دیگری است که رئیس اتحادیه مصالح‌فروشان درباره آن سخن گفت. او در این باره توضیح داد در پنج روز اخیر با مجوز راهداری کرایه حمل و نقل ۱۵ درصد افزایش یافته است.

اخبار مرتبط:
ایران نیازی به میانجی ندارد / موضوعات هسته‌ای در سفر مقامات منطقه به ایران مطرح نیست
ایران نیازی به میانجی ندارد / موضوعات هسته‌ای در سفر مقامات منطقه به ایران مطرح نیست

یک کارشناس ارشد مسائل خاورمیانه گفت: به نظر می‌رسد که سفرهای مقامات منطقه‌ای از جمله عربستان به ایران، از نظر موضوعات دوجانبه و تهدیدات مشترک از جمله تهدیدات رژیم صهیونیستی دارای اهمیت است و موضوعاتی خارج از این مسئله، یعنی مسائلی همچون موضوعات هسته‌ای یا موضوعات مذاکره با آمریکا، به هیچ عنوان مطرح نیست.

اعلام نرخ سوم بنزین شفاف نیست / قاچاق سوخت متوقف نمی‌شود
اعلام نرخ سوم بنزین شفاف نیست / قاچاق سوخت متوقف نمی‌شود

یک کارشناس حوزه انرژی گفت: حتی با افزایش قیمت از ۳ هزار به ۵ هزار تومان، قاچاق همچنان به‌صرفه خواهد بود، زیرا قیمت بنزین در آن سوی مرز به ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان می‌رسد. این اختلاف قیمت فاحش باعث می‌شود طرح فعلی تأثیری بر کاهش قاچاق نداشته باشد.

واکنش عضو خبرگان رهبری به موضوع بازنگری در قانون اساسی
واکنش عضو خبرگان رهبری به موضوع بازنگری در قانون اساسی

عضو مجلس خبرگان رهبری درباره بازنگری در قانون اساسی گفت: به روزرسانی ظرفیت‌های مغفول قانون اساسی اولویت بیشتری دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است