کد خبر : 155231
انتشار : ۱۳۹۹/۱۲/۰۸ - 12:04
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

علیرضا بیرانوند از آنتورپ جدا می شود

علیرضا بیرانوند از آنتورپ جدا می شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛  سایت «voetbalkrant» بلژیک خبر داد مسئولان باشگاه یوپن به دنبال انتقال قطعی «ارتوین دی ولف» به تیم آنتورپ هستند. بعد از مصدومیت «ژان بوتز» دروازه بان فرانسوی تیم آنتورپ و عملکرد نه چندان موفق علیرضا بیرانوند به جای وی، آنتورپی ها در نقل و انتقالات نیم فصل به صورت قرضی دی ولف را از یوپن به خدمت گرفتند.

مدیر ورزشی باشگاه یوپن اعلام کرد که این باشگاه در حال مذاکره برای قطعی کردن انتقال دی ولف به آنتورپ است. طبق اعلام سایت «voetbalkrant» دی ولف نفر جایگزین برای ژان بوتز در فصل آینده و دروازه بان دوم این تیم خواهد بود.

این سایت در ادامه با اشاره به تاثیر این انتقال قطعی بر سرنوشت علیرضا بیرانوند نوشت: «ملی پوش ایرانی ممکن است به دنبال باشگاه جدیدی باشد. بیش از همه به این دلیل که این دروازه بان که در کشورش یک ستاره واقعی است، نمی‌تواند خودش را با نیمکت نشینی وفق دهد.»

اخبار مرتبط:
بهاروند: بارش ۴۹ میلیمتری اصفهان را از نرمال فراتر برد
بهاروند: بارش ۴۹ میلیمتری اصفهان را از نرمال فراتر برد

مدیرکل هواشناسی اصفهان از ثبت ۴۹ میلیمتر بارش در پهنه استان طی چند روز اخیر خبر داد و گفت: این میزان ۷ میلیمتر بیش از نرمال است و ۲۹ درصد از نیاز آبی سالانه را تأمین کرده است.

حاج رسولی‌ها:بلاتکلیفی طرح جامع، اداره اصفهان را پرهزینه کرده است
حاج رسولی‌ها:بلاتکلیفی طرح جامع، اداره اصفهان را پرهزینه کرده است

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان گفت: بلاتکلیفی طرح جامع، ریشه بسیاری از مشکلات شهر است و بی‌توجهی به مسیر قانونی آن، مدیریت شهری را با تصمیم‌های پرهزینه مواجه می‌کند.

شرکت گاز: واحد‌های مسکونی که اطلاعات مصرف گاز ندارند، خالی شناسایی می‌شوند
شرکت گاز: واحد‌های مسکونی که اطلاعات مصرف گاز ندارند، خالی شناسایی می‌شوند

­استان تهران با ۴۵۴ هزار و ۹۸۶ واحد مسکونی خالی، بیشترین تعداد واحد‌های مسکونی خالی از سکنه را در میان استان‌های کشور به خود اختصاص داده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است