کد خبر : 155702
انتشار : ۱۳۹۹/۱۲/۱۲ - 16:38
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۱۷۰نماینده در مخالفت با پیوستن به FATF بیانیه دادند

۱۷۰نماینده در مخالفت با پیوستن به FATF بیانیه دادند

به گزارش سایت خبری مدارا؛  قاسم ساعدی نماینده مردم دشت آزادگان در مجلس شورای اسلامی گفت: جمعی از نمایندگان با صدور بیانیه‌ای مخالفت خود را با پیوستن ایران به کنوانسیون‌های FATF اعلام کردند.

وی افزود: این بیانیه تاکنون به امضای ۱۷۰ نفر از نمایندگان رسیده و امضاهای آن رو به افزایش است.

نماینده مردم دشت آزادگان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نمایندگان در این بیانیه مخالفت خود را صراحتا با پیوستن ایران به کنوانسیون‌های FATF اعلام کرده‌اند.

اخبار مرتبط:
ایران نیازی به میانجی ندارد / موضوعات هسته‌ای در سفر مقامات منطقه به ایران مطرح نیست
ایران نیازی به میانجی ندارد / موضوعات هسته‌ای در سفر مقامات منطقه به ایران مطرح نیست

یک کارشناس ارشد مسائل خاورمیانه گفت: به نظر می‌رسد که سفرهای مقامات منطقه‌ای از جمله عربستان به ایران، از نظر موضوعات دوجانبه و تهدیدات مشترک از جمله تهدیدات رژیم صهیونیستی دارای اهمیت است و موضوعاتی خارج از این مسئله، یعنی مسائلی همچون موضوعات هسته‌ای یا موضوعات مذاکره با آمریکا، به هیچ عنوان مطرح نیست.

اعلام نرخ سوم بنزین شفاف نیست / قاچاق سوخت متوقف نمی‌شود
اعلام نرخ سوم بنزین شفاف نیست / قاچاق سوخت متوقف نمی‌شود

یک کارشناس حوزه انرژی گفت: حتی با افزایش قیمت از ۳ هزار به ۵ هزار تومان، قاچاق همچنان به‌صرفه خواهد بود، زیرا قیمت بنزین در آن سوی مرز به ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان می‌رسد. این اختلاف قیمت فاحش باعث می‌شود طرح فعلی تأثیری بر کاهش قاچاق نداشته باشد.

واکنش عضو خبرگان رهبری به موضوع بازنگری در قانون اساسی
واکنش عضو خبرگان رهبری به موضوع بازنگری در قانون اساسی

عضو مجلس خبرگان رهبری درباره بازنگری در قانون اساسی گفت: به روزرسانی ظرفیت‌های مغفول قانون اساسی اولویت بیشتری دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است