کد خبر : 155797
انتشار : ۱۳۹۹/۱۲/۱۳ - 11:15
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

همسر یکی از شهدای سانچی: چرا شماره هایی که از خارج از کشور با ما گرفته می شود اصلا پیگیری نمی‌ شود

همسر یکی از شهدای سانچی: چرا شماره هایی که از خارج از کشور با ما گرفته می شود اصلا پیگیری نمی‌ شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ شکوفه عبدالله‌زاده، همسر احسان ابولی، افسر دوم کشتی سانچی، که البته از شکایت کننده‌ها نبود می‌گوید: «متاسفانه به ما گفتند که خدمه جان باختند و هیچ قایق نجاتی نتوانسته از کشتی آزاد شود و دو قایق نجات سوخته‌اند. همچنین صحنه‌سازی دانشجویان دانشگاه تهران نشان می‌داد بچه‌ها بیشتر از سه دقیقه وقت فرار کردن نداشتند، از سویی بخاطر حمل میعانات گازی امکان فرار نبوده و متاسفانه بخاطر استنشاق دود و گاز فوت کرده‌اند. به همین دلیل ما دیگر شکایتی نکردیم.»

همسر احسان ابولی، درباره جزییات این تماس‌ها می‌گوید: «خانواده‌های دیگر می‌گفتند که این تماس‌ها از کشورهای مختلف با آنها گرفته شده است، با بعضی از آنها از کشورهای آسیایی و با برخی دیگر از کشورهای آفریقایی تماس گرفته شده است. البته هیچ کدام از خانواده‌ها نتوانسته‌اند با خود فرد صحبت کنند. بعد هم تماس‌ها قطع می‌شد و وقتی هم که خود فرد با آن شماره تماس می‌گرفت، آن شماره بوق اشغال می‌خورد. شکی که خانواده‌ها دارند این است که چرا این شماره‌ها اصلا پیگیری نمی‌شوند تا مشخص شود چه افرادی و از کجا تماس می‌گیرند.»

او ادامه می‌دهد: «من فکر می‌کنم که وزارت اطلاعات کشور آن قدر  باید قوی باشد که بفهمد این تماس‌ها از کجا گرفته می‌شود. به همین دلیل این سوال وجود دارد که چرا این تماس‌ها پیگیری نشدند تا مشخص شود اگر کسی در حال اذیت کردن خانواده‌هاست، چرا این کار دارد صورت می گیرد. فکر می‌کنم بیشتر شک خانواده‌ها نسبت به این موضوع است، البته با ما کسی تماس نگرفته است.»

اخبار مرتبط:
ثابتی: مجلس اختیار استیضاح رئیس بانک مرکزی را ندارد
ثابتی: مجلس اختیار استیضاح رئیس بانک مرکزی را ندارد

نماینده مجلس گفت: مجلس اختیار استیضاح رئیس بانک مرکزی به دلیل افزایش نرخ ارز را ندارد.

عکس زاکانی با عنوان «قهرمان شهر» به صورت گسترده در بیلبورد‌های تهران منتشر شده
عکس زاکانی با عنوان «قهرمان شهر» به صورت گسترده در بیلبورد‌های تهران منتشر شده

عضو شورای شهر تهران: منابع مالی پروژه‌ها صرف «حکمرانی نمایشی» و تبلیغات شخصی می‌شود.

عارف از مردم بابت مشکلات معیشتی عذرخواهی کرد
عارف از مردم بابت مشکلات معیشتی عذرخواهی کرد

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه جمعیت هلال‌احمر همواره در تمامی حوادث و بحران‌ها یک حضور ایثارگرانه، فراگیر و همه جانبه دارد، بر ضرورت توسعه آموزش و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، افزایش تعامل و همکاری جهانی جمعیت هلال‌احمر با نهادهای بین‌المللی و بهره‌گیری از هوش مصنوعی برای مقابله با بحران‌ها تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است