کد خبر : 155802
انتشار : ۱۳۹۹/۱۲/۱۳ - 12:00
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

افزایش وام ازدواج به ۷۰ میلیون تصویب شد

افزایش وام ازدواج به ۷۰ میلیون تصویب شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز (چهار‌شنبه ۱۳ اسفند ماه) مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی بخش هزینه‌ای لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، با بند (الف) تبصره (۱۶) و ردیف‌های آن در ماده واحده لایحه بودجه موافقت کردند.

در بند (الف) تبصره (۱۶) ماده واحده لایحه بودجه آمده است: به‌منظور حمایت از ازدواج جوانان، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است از محل پس‌انداز و جاری قرض‌الحسنه نظام بانکی، تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به زوجهایی که تاریخ عقد ازدواج آنها بعد از مورخ  ۱/  ۱/ ۱۳۹۷ می‌باشد و تاکنون وام ازدواج دریافت نکرده‌اند با اولویت نخست پرداخت کند. تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج برای هر یک از زوج‌ها در سال ۱۴۰۰ پانصد میلیون‌ (۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال با دوره بازپرداخت هفت‌ساله با أخذ یک ضامن معتبر و سفته است.شرایط سنی متقاضیان دریافت وام، حداکثر یک ماه پس از ابلاغ این قانون، به پیشنهاد مشترک وزارت ورزش و جوانان و بانک مرکزی تهیه و به تصویب هیات وزیران می رسد.

در ردیف (۱) آمده است: ­به منظور حمایت از ازدواج جوانان، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است از محل پس انداز و جاری قرض الحسنه نظام بانکی، تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به کلیه زوج‌هایی که تاریخ عقد ازدواج آنها بعد از تاریخ  ۱/  ۱/ ۱۳۹۷ است و تاکنون تسهیلات ازدواج دریافت نکرده‌اند با اولویت نخست پرداخت کند. تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای هر یک از زوج‌ها در سال ۱۴۰۰ هفتصد میلیون (۷۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال و با دوره بازپرداخت ده ساله است.

همچنین در جزء الحاقی (۱) آمده به منظور کاهش سن ازدواج، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای زوج های زیر ۲۵ سال و زوجه های زیر ۲۳ سال واجد شرایط دریافت تسهیلات ازدواج را تا سقف یک میلیارد (۱.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال افزایش دهد.

بانک ها باید برای ضمانت صرفا یکی از سه مورد اعتبارسنجی، یا یک ضامن و سفته و یا سهم فرد از حساب یارانه هدفمندی را به منزله ضمانت بپذیرند.

مسئولیت حسن اجرای حکم این بند به عهده بانک مرکزی و بانکهای عامل و کلیه مدیران و کارکنان ذیربط میباشد. عدم اجرا یا تاخیر در پرداخت تسهیلات تخلف محسوب شده و قابل پیگیری در مراجع ذیصلاح میباشد.

همچنین تمامی بانک ها موظفند به صورت ماهانه، تعداد تسهیلات قرض الحسنه ازدواج پرداختی و تعداد افراد در نوبت دریافت این تسهیلات را به صورت عمومی اعلام کنند.

اخبار مرتبط:
آماده‌باش کامل شهرداری اصفهان در پی هشدار سرمای شدید و یخ‌زدگی معابر
آماده‌باش کامل شهرداری اصفهان در پی هشدار سرمای شدید و یخ‌زدگی معابر

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهردار اصفهان از استقرار تجهیزات و آماده‌باش شبانه‌روزی اکیپ‌های ستاد سیل همزمان با کاهش دما خبر داد.

انتخابات از ۲۷ آذر کلید می‌خورد؛تمهیدات ویژه اصفهان برای مشارکت عشایر
انتخابات از ۲۷ آذر کلید می‌خورد؛تمهیدات ویژه اصفهان برای مشارکت عشایر

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان از ابلاغ دستور آغاز رسمی انتخابات از ۲۷ آذرماه خبر داد و گفت: فرآیند تشکیل هیئت‌های اجرایی از روز بعد در سراسر استان آغاز می‌شود.

علت واژگونی اتوبوس در محور اصفهان–نطنز در دست بررسی است
علت واژگونی اتوبوس در محور اصفهان–نطنز در دست بررسی است

رئیس پلیس راه استان اصفهان از وقوع حادثه دلخراش رانندگی در محور آزادراهی اصفهان–نطنز خبر داد که بر اثر آن ۱۳ نفر جان خود را از دست دادند و ۱۳ نفر دیگر مصدوم شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است