کد خبر : 156070
انتشار : ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ - 17:03
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

محسن کدیور: اگر پاپ زمانی هوس سفر به ایران کند نخست باید دیداری با رهبر جمهوری اسلامی در پاستور داشته باشد

محسن کدیور: اگر پاپ زمانی هوس سفر به ایران کند نخست باید دیداری با رهبر جمهوری اسلامی در پاستور داشته باشد

محسن کدیور، اسلام پژوه ایرانی و مدرس دانشگاه دوک در آمریکا، ضمن تحلیل پیام‌ها و تاثیرات و دلایل دیدار پاپ با آیت‌الله سیستانی که صبح امروز -۱۶ اسفندماه- در حال انجام است، به چرایی انجام نشدن چنین دیداری در حوزه‌ی قم و علمای شیعه در قم پرداخته است. او به انصاف نیوز می‌گوید «اینکه رهبر کاتولیک‌های جهان بین دو چهره‌ی متفاوت تشیع آقای سیستانی و نجف را انتخاب کرده و نه رهبر جمهوری اسلامی در تهران را معنی‌دار است. پاپ موضع معتدل سیستانی را ترجیح داده است و امیدوار است این رویکرد در منطقه حاکم شود.»

او همچنین می‌گوید اگر پاپ زمانی هوس سفر به ایران کند نخست باید دیداری با رهبر جمهوری اسلامی در پاستور داشته باشد که نمی دانم هر دو طرف به چنین دیداری تمایلی دارند یا خیر. اما منهای مشکلات ملاقات در پاستور شاید مانعی در راه دیدار پاپ با مراجع تقلید قم نباشد.

اخبار مرتبط:
هشت سال فعالیت پرثمر در شنا و واترپلو
هشت سال فعالیت پرثمر در شنا و واترپلو

کاوه احمدی، عضو هیئت رئیسه فدراسیون شنا و ورزش‌های آبی، با مرور هشت سال فعالیت در این فدراسیون، از موفقیت‌های سال جاری رشته‌های شنا و واترپلو و تلاش‌های هیئت رئیسه و کادر فنی قدردانی کرد و برای سرپرست و رئیس آینده این فدراسیون آرزوی موفقیت نمود.

خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است

معاون فناوری اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته و خدمات غیرحضوری در حال توسعه است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است