کد خبر : 156105
انتشار : ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ - 20:50
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نماینده مجلس: شاهد لگدمال‌شدن عزت مردم ایران بر سر تامین مواد غذایی از جمله گوشت، مرغ، تخم مرغ و روغن هستیم

نماینده مجلس: شاهد لگدمال‌شدن عزت مردم ایران بر سر تامین مواد غذایی از جمله گوشت، مرغ، تخم مرغ و روغن هستیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی علیزاده، نماینده مردم مراغه در مجلس، در تذکر شفاهی جلسه علنی نوبت سوم امروز مجلس خطاب به وزیر کشاورزی گفت: امروز کشور ما در وضعیت جنگی است و جنگ اقتصادی به کشور ما تحمیل شده است. در زمان جنگ خصوصا جنگ اقتصادی اولویت اول هر کشوری تامین امنیت غذایی آن کشور است. امنیت غذایی هم صرفا با اتکا به تولیدات کشاورزی ممکن خواهد بود.

وی افزود: مدتی است همگی شاهد لگدمال‌شدن عزت مردم ایران بر سر تامین مواد غذایی از جمله گوشت، مرغ، تخم مرغ و روغن هستیم. این مواد غذایی با کمبود شدید مواجه است و نتیجه آن صف‌های طولانی در این شرایط کرونایی، آبروریزی ملی و ذلیل‌شدن ملت است. این امر موجب‌شده همه ما شرمنده مردم باشیم. معمولا مدیران لایق در چنین شرایطی به هر بهانه‌ای واحدهای تولیدی را حمایت می‌کنند اما مسئولان کشور ما وقتی با هر کدام از این موارد مواجه می‌شوند، بهانه تحریم و شرایط کرونایی را پیش می‌کشند اما هیچکدام از این کمبودها ارتباطی با تحریم‌ها و شرایط کرونایی ندارد.

نماینده مردم مراغه در مجلس همچنین بیان کرد: اخیرا فقط در مراغه و عجبشیر بیش از ۶۰ واحد تولیدی، دامداری و مرغداری به تعطیلی کشیده شده است. در سالی که رهبر انقلاب آن را سال جهش تولید نام نهاده‌اند، علاوه بر بیکارشدن صدها نفر که در این واحدها مشغول به کار بودند، از تولید هزاران تن گوشت و مرغ و تخم مرغ جلوگیری شده است.

اخبار مرتبط:
پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه عمان
پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه عمان

نامه کتبی سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، در مورد روابط دوجانبه بین ایران و عمان توسط سفیر کشورمان به بدرالبوسعیدی، وزیر خارجه عمان تقدیم شد.

نتانیاهو: ایران به‌دنبال ساخت ۲۰ هزار موشک بود تا از آن علیه اسرائیل استفاده کند / ترامپ: امیدوارم شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل از ایران نشنویم
نتانیاهو: ایران به‌دنبال ساخت ۲۰ هزار موشک بود تا از آن علیه اسرائیل استفاده کند / ترامپ: امیدوارم شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل از ایران نشنویم

نتانیاهو مدعی شد: «با کمک آمریکا دستاوردهای بسیاری داشتیم. برنامه هسته‌ای و موشکی ایران عقب افتاده است. ایران به‌دنبال ساخت ۲۰ هزار موشک بود تا از آن علیه اسرائیل استفاده کند. کشوری مثل اسرائیل نمی‌تواند با چنین توانایی مقابله کند.»

ورود دستگاه قضایی اصفهان به مشکلات طرح ملی مسکن
ورود دستگاه قضایی اصفهان به مشکلات طرح ملی مسکن

رئیس کل دادگستری استان اصفهان گفت: رفع مشکلات اجرای طرح ملی مسکن در دستور کار دستگاه قضایی استان و شورای حفظ حقوق بیت‌المال قرار گرفته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است