کد خبر : 156107
انتشار : ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ - 20:58
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نماینده مجلس: چند نفر در ستاد وزارت نفت به اسم کار بر روی دکل‌های جنوب، حقوق بالای ۷۰ میلیون تومان می‌گیرند؟

نماینده مجلس: چند نفر در ستاد وزارت نفت به اسم کار بر روی دکل‌های جنوب، حقوق بالای ۷۰ میلیون تومان می‌گیرند؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ الیاس نادران نماینده مردم تهران در مجلس و رئیس کمیسیون تلفیق بودجه در جریان جلسه علنی نوبت عصر امروز مجلس در خصوص بررسی تبصره‌های هزینه‌ای لایحه بودجه اظهار داشت: در بحث حقوق ورودی دیدیم که دولت چه اتهاماتی را متوجه مجلس کرد؛ ولی هیچ وقت از اینکه ارز ۳۸۰۰ تومانی را ۳۰ هزار تومان کرده‌اند به هیچکسی توضیح نداده‌اند.

وی افزود: آنهایی که پراید ۱۷ میلیون تومانی را به ۱۳۰ میلیون تومان رسانده‌اند و آن پدرشوهرها و پدرزن‌هایی که موز را به ۶۰ هزار تومان رسانده‌اند به هیچ‌کسی توضیح نداده‌اند حالا درباره حقوق‌ها به دروغ می‌گویند که مجلس می‌خواهد مالیات ۳۵ درصدی ببندد.

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۰ گفت: مطابق جدول مالیات بر حقوق سال گذشته که از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان شروع می‌شد، کسی که در سال ۹۹ حدود ۲۴ میلیون تومان حقوق می‌گرفته، ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان مالیات داده است؛ همین فرد مطابق جدول مصوب کمیسیون تلفیق برای سال آینده، ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان مالیات می‌دهد، آیا ما مالیات را اضافه کرده‌ایم؟!

نادران با بیان اینکه ما حجم پرداخت مالیات را نسبت به سال گذشته کاهش داده‌ایم، عنوان کرد: تمام کسانی که زیر ۳۲ میلیون تومان حقوق می‌گیرند، مشمول این قاعده هستند، اما آقایان نگران حقوق‌های بالای ۳۳ میلیون تومان هستند. چند نفر در ستاد وزارت نفت به اسم کار بر روی دکل‌های جنوب، حقوق بالای ۷۰ میلیون تومان می‌گیرند؟ چرا مجلس را متهم می‌کنید؟!

وی با بیان اینکه اینها همه محاسبات کارشناسی دارد، خاطرنشان کرد: تا این لحظه در مقابل برخی اظهارات سکوت کرده ایم که مبادا حرف احساسی زده شود.

نادران اضافه کرد: نظر ما این است که در سال ۱۴۰۰ افزایش حقوق‌ها بیش از ۲۵ درصد نباشد و لذا با پیشنهاد آقای خاندوزی نماینده تهران مبنی براینکه حقوق‌های پرداختی اسفند ۹۹ ملاک محاسبه باشد، موافقیم.

گفتنی است در پایان پیشنهاد سیداحسان خاندوزی نماینده مردم تهران در این رابطه به تصویب نمایندگان رسید.

اخبار مرتبط:
عیادت پزشکیان از سقاب اصفهانی
عیادت پزشکیان از سقاب اصفهانی

رئیس جمهور با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران از سقاب اصفهانی عیادت کرد.

فعال اصلاح‌طلب: آقای خاتمی، نگران  ناامیدی مَردم از اصلاح‌طلبان است
فعال اصلاح‌طلب: آقای خاتمی، نگران ناامیدی مَردم از اصلاح‌طلبان است

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در رابطه با چالش‌های موجود در گفتمان «وفاق ملی» دولت چهاردهم گفت: اساساً مسئله وفاق، فاقد تئوری مستدل و روشن در جهان است و بدیهی است که راهبردی که پشت آن تئوری وجود نداشته باشد، محکوم به شکست و ناکارآمدی است. پزشکیان به اسم وفاق، از رقبای اصلاح‌طلبان استفاده کرد و از رقبای خود بهره برد. این افراد ناکارآمد هستند؛ میان‌مایه‌اند، فرصت‌طلب‌اند و از درون دولت به دنبال ایجاد مانع هستند. به همین دلیل نیز هرگز حاضر نشدند در این یک سال از دولت دفاع کنند.

اکونومیست: فعلا روی توافق ایران و آمریکا حساب باز نکنید
اکونومیست: فعلا روی توافق ایران و آمریکا حساب باز نکنید

آیا توافقی در راه است؟ احتمال چنین چیزی پایین است. تفکر جادویی برای ایجاد یک پیشرفت واقعی کافی نیست، به‌ویژه وقتی طرفین سابقهٔ طولانیِ خصومت آمریکا و ایران را دارند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است