کد خبر : 156212
انتشار : ۱۳۹۹/۱۲/۱۷ - 16:20
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۹۳ فوتی جدید کرونا در کشور/ ۸۰۱۰ بیمار دیگر شناسایی شدند/ آخرین آمار کرونا در ایران

۹۳ فوتی جدید کرونا در کشور/ ۸۰۱۰ بیمار دیگر شناسایی شدند/ آخرین آمار کرونا در ایران

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سیماسادات لاری گفت: از دیروز تا امروز ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸ هزار و ۱۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۵۷۰ نفر از آنها بستری شدند.

وی گفت: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۶۸۹ هزار و ۶۹۲ نفر رسید.

لاری ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۹۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۰ هزار و ۶۸۷ نفر رسید.

به گفته وی، خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۴۴۲ هزار و ۱۹۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

لاری افزود: سه هزار و ۷۹۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

وی همچنین گفت: تا کنون ۱۱ میلیون و ۲۷۴ هزار و ۶۳۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

اخبار مرتبط:
استانداراصفهان راهبردهای هفت‌گانه خدمت‌رسانی جهادی بسیج را اعلام کرد
استانداراصفهان راهبردهای هفت‌گانه خدمت‌رسانی جهادی بسیج را اعلام کرد

استاندار اصفهان با اشاره به لزوم همدلی و شکستن سلسه‌مراتب در مسیر خدمت‌رسانی، هفت راهبرد کلیدی و وحدت‌آفرین را برای به‌زانو درآوردن دشمن و رفع مشکلات مردم معرفی کرد.

نورصالحی: خط ۲ مترو اصفهان بهره برداری شود؛ لزوم توسعه ناوگان برقی
نورصالحی: خط ۲ مترو اصفهان بهره برداری شود؛ لزوم توسعه ناوگان برقی

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان بر ضرورت صرفه‌جویی در مصرف انرژی، مقابله جدی با آلودگی هوا و آغاز فوری خط ۲ مترو همراه با توسعه ناوگان حمل‌ونقل عمومی به‌ویژه برقی تأکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است