کد خبر : 156355
انتشار : ۱۳۹۹/۱۲/۱۸ - 18:15
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

علی دهباشی از بیمارستان مرخص شد

علی دهباشی از بیمارستان مرخص شد
به گزارش سایت خبری مدارا؛ این پیشکسوت  ادبیات و کتاب و سردبیر مجله بخارا در گفت‌وگویی کوتاه اظهار کرد: امروز بعدازظهر (دوشنبه، ۱۸ اسفند) از بیمارستان با دستگاه اکسیژن مرخص شدم و ادامه درمان را در خانه خواهم گذراند.  با توجه به بیماری قدیمی آسمی که دارم بیماری کمی برایم سخت است.

او همچنین گفت که دیگر تحمل بیمارستان را نداشته و با تعهد خودش مرخص شده است.

دهباشی که در بیمارستان فیروزگر بستری بود دو روز پیش (شنبه، شانزدهم اسفندماه) درباره وضعیت خود به ما گفته بود: متاسفانه لکه‌ها در سی‌تی اسکن ریه امروز صبح همچنان هست و از بعدازظهر داروی قوی‌تری را به مدت سه روز آغاز کرده‌اند.
اخبار مرتبط:
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است
خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته است

معاون فناوری اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: خدمات پلیس با فناوری‌های نوین سرعت گرفته و خدمات غیرحضوری در حال توسعه است.

توسعه گردشگری اصفهان نیازمند همکاری جدی اتاق بازرگانی و بخش دولتی است
توسعه گردشگری اصفهان نیازمند همکاری جدی اتاق بازرگانی و بخش دولتی است

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان گفت: توسعه گردشگری استان نیازمند همکاری جدی بخش دولتی و خصوصی است و این همکاری می‌تواند به جذب سرمایه‌گذاری و معرفی بهتر ظرفیت‌های گردشگری اصفهان کمک کند.

فرونشست زمین؛ جدی‌ترین تهدید محیط‌زیستی استان اصفهان
فرونشست زمین؛ جدی‌ترین تهدید محیط‌زیستی استان اصفهان

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با هشدار درباره فرونشست زمین گفت: این پدیده جدی‌ترین تهدید محیط‌زیستی استان است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است