کد خبر : 158276
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۱۶ - 21:26
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

خالق «اوشین» در ۹۵ سالگی درگذشت

خالق «اوشین» در ۹۵ سالگی درگذشت
به گزارش سایت خبری مدارا؛ به نقل از رسانه های ژاپن، سوگاکو هاشیدا فیلمنامه نویس سرشناس ژاپنی که بیشتر برای خلق سریال محبوب «اوشین» (در ایران سالهای دور از خانه) شناخته می شد، روز گذشته  ۴ آوریل در ۹۵ سالگی از دنیا رفت.

سریال «اوشین» که در هنگام صبح در ژاپن روی آنتن می رفت، اولین سریال یا اصطلاحا آسادورای (سریال مربوط به صبح) ژاپنی تا آن زمان بود که توسط یک زن نوشته و تولید می شد، این سریال محبوبیتش در آنزمان محدود به ژاپن نشد و به کشورهای دیگر از جمله ایران نیز گسترش پیدا کرد.

از «اوشین» به عنوان یکی از محبوب ترین سریال های تاریخ ژاپن و از هاشیدا نیز احتمالا به عنوان موفق ترین فیلمنامه نویس تاریخ تلویزیون ژاپن یاد می شود.
اخبار مرتبط:
جزئیات ۲ قتل مسلحانه در لنجان اعلام شد
جزئیات ۲ قتل مسلحانه در لنجان اعلام شد

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان جزئیات قتل مسلحانه ۲ شهروند در شهرستان لنجان را تشریح کرد.

تصادف ۲ پراید در محور هرند ۷ مصدوم داشت
تصادف ۲ پراید در محور هرند ۷ مصدوم داشت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از تصادف شبانه ۲ دستگاه پراید در محور سیان به سمت هرند و مصدومیت هفت نفر خبر داد.

دمای اصفهان تا ۸ درجه کاهش می‌یابد
دمای اصفهان تا ۸ درجه کاهش می‌یابد

اداره کل هواشناسی استان اصفهان نسبت به ریزش هوای سرد و کاهش ۴ تا ۸ درجه‌ای دما از روز یکشنبه ۳۰ شهریور ماه هشدار سطح زرد صادر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است