کد خبر : 169467
انتشار : ۱۴۰۰/۰۵/۰۶ - 12:17
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۵۰۰ هزار نفر در تعطیلات، با خودرو از تهران و البرز خارج شدند

۵۰۰ هزار نفر در تعطیلات، با خودرو از تهران و البرز خارج شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ معاون وزارت بهداشت گفت: نباید زمان واکسیناسیون را به تعویق بیندازیم، زیرا تنها راه رهایی و قطع زنجیره انتقال کرونا همین کار است.

علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره شرایط فعلی کرونا اظهار کرد: ما در شاخه صعودی از ویروس کرونا هستیم و هنوز به ثبات کافی نرسیده ایم. یکی از دلایل اصلی این است که شیوه نامه‌ها و دستورالعمل‌ها به خوبی رعایت نشده اند.

او گفت: میزان رعایت شیوه نامه‌ها به شدت در کشور کاهش پیدا کرده و به مرز ۵۰ درصد رسیده است. هر زمانی که اقداماتی در خصوص محدودیت‌ها اتفاق می‌افتاد، نتیجه آن دو هفته بعد مشخص می‌شود. اما با توجه به تجربه‌های گذشته هنوز زود است که به قله پیک برسیم و باید دید که دوباره چه زمانی به پیک بعدی کرونا خواهیم رسید.

معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: متاسفانه هر روز تعداد بیماران نسبت به روز‌های گذشته زیاد می‌شود. در این مورد باید مردم و مسئولان و دستگاه‌ها تمام نکات را رعایت کنند.

رئیسی بیان کرد: تمام کشور‌هایی که حتی واکسن زده اند هم باز هم رعایت می‌کنند. تا حدود ۶۰ الی ۸۰ درصد مردم واکسینه نشوند، نمی‌توانیم از زدن ماسک غافل شویم. در کنار رعایت نکات بهداشتی ما نباید زمان واکسیناسیون را به تعویق بیندازیم، زیرا تنها راه رهایی و قطع زنجیره همین کار است.

او تصریح کرد: ما شاهد این موضوع بودیم که با وجود تعطیلات چندروزه باز هم مردم به سفر‌های خود ادامه دادند و توجهی به این اقدامات و شیوه نامه‌ها نداشتند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: طبق آمار از تهران و البرز که بیشترین جمعیت را دارند، حدود ۱۷۰ هزار خودرو خارج شدند؛ این تعداد با احتساب ۳ سرنشین، حدود ۵۰۰ هزار نفر می‌شود، این تعداد افراد می‌توانند به تنهایی ۱۰ نفر را به کرونا مبتلا کنند.

رئیسی تأکید کرد: مبارزه و مقابله با کرونا کار دسته جمعی است و همه باید در این امرمشارکت داشته باشند. بعد از تعطیلات همچنان تمام مکان‌های عمومی اعم از سینماها، رستوران‌ها و تالار‌های عروسی بسته خواهد بود و تنها ۳۰ درصد مردم به اداره‌ها برمی‌گردند.

اخبار مرتبط:
عراقچی به اصفهان سفر می‌کند
عراقچی به اصفهان سفر می‌کند

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران فردا پنجشنبه به استان اصفهان سفر می‌کند.

دانشگاه‌ها باید از مرجع علم به معمار آینده ایران تبدیل شوند
دانشگاه‌ها باید از مرجع علم به معمار آینده ایران تبدیل شوند

استاندار اصفهان گفت: دانشگاه اگر در زمانه خود نقش‌آفرین نباشد، در تاریخ فقط نامی از آن باقی می‌ماند و امروز بیش از هر زمان دیگری، دانشگاه‌ها باید در متن حل مسائل و طراحی آینده باشند.

بارش برف در کاشان پیش بینی می‌شود
بارش برف در کاشان پیش بینی می‌شود

رئیس اداره هواشناسی کاشان گفت: بارش برف در مناطق کوهستانی غربی و جنوب‌غربی کاشان پیش بینی می شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است