کد خبر : 45101
انتشار : ۱۳۹۸/۰۱/۰۵ - 11:43
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وضعیت آثار تاریخی شیراز پس از سیل + عکس

وضعیت آثار تاریخی شیراز پس از سیل + عکس

سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با انتشار تصاویری از دروازه قرآن، دیگر آثار تاریخی و وضعیت اسکان مسافران در شیراز، از عادی شدن شرایط پس از وقوع سیل خبر داده است.


به گزارش سایت خبری مدآرا پس از انتشار تصاویری از آب گرفتگی بازار وکیل شیراز و دروازه قرآن و اظهارات مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس در تأیید محاصره برخی آثار تاریخی همچون حمام وکیل، حافظیه و سعدیه در سیلاب، هنوز گزارشی از میزان آسیب‌های احتمالی به این آثار ارائه نشده است، اما سازمان میراث فرهنگی ساعاتی پیش با انتشار تصاویری از تخت جمشید، دروازه قرآن و حافظه، شرایط شیراز را عادی نشان داده است.

دروازه قرآن پس از فروکش کردن سیل

حافظیه، شیراز، عصر دوشنبه پنجم فروردین ماه

پاسارگاد پس از بارندگی شدید

اسکان اضطراری مسافران سیل زده

مکانی که تولیت شاهچراغ برای اسکان مسافران آماده کرده است

با وقوع بارندگی سیل آسا پیش از ظهر دوشنبه ۵ فروردین در شیراز، اختلال شدید تردد در محور ورودی دروازه قرآن ایجاد شد و تصادف زنجیره‌ای به وقوع پیوست و سیلاب تعداد زیادی از خودرو مسافران و شهروندان را با خود برد. آخرین گزارش سخنگوی سازمان امداد و نجات حاکی از این است که سیل شیراز، ۱۷ قربانی و ۷۴ مصدوم داشته است./ایسنا

اخبار مرتبط:
محمد درویش: با ادامه مازوت‌سوزی رسماً مردم کشته می‌شوند
محمد درویش: با ادامه مازوت‌سوزی رسماً مردم کشته می‌شوند

درویش گفت: «می‌گویند گوگرد موجود در گازوئیل نیروگاه منتظر قائم ۱۳۵ برابر بیشتر از حد مجاز است و در نیروگاه رجایی این عدد ۵۹۲ برابر است. این وضعیت اصلا قابل پذیرش نیست. وزارت نفت باید پاسخگوی این شرایط باشد اما انگار هیچکس پاسخگو نیست. واقعا اگر وضعیت مازوت‌سوزی به همین شکل ادامه یابد، جنایتی وسیع رخ خواهد داد و رسما مردم کشته می‌شوند. در این شرایط سازمان حفاظت از محیط زیست وجدان به خرج داد و علی‌رغم پیش‌بینی فشارهای احتمالی در آینده گزارشی مبتنی بر حقیقت منتشر کرد و بر اساس این گزارش مشخص می‌شود که مسئولان وزارت نفت دروغ گفتند که مازوت مصرف‌شده اصلاح شده و مازوت کم سولفور در همه نیروگاه‌ها سوخته می‌شود».

آمریکا پذیرش مهاجران از ایران و ۱۸ کشور دیگر را متوقف کرد
آمریکا پذیرش مهاجران از ایران و ۱۸ کشور دیگر را متوقف کرد

ترامپ درخواست‌های مهاجرتی از ۱۹ کشور در فهرست ممنوعیت سفر را متوقف کرد. کشورهایی که تمامی درخواست‌های مهاجرتی از آن‌ها متوقف شده شامل افغانستان، میانمار، هائیتی، ایران، لیبی، سومالی و ونزوئلا هستند.

آلودگی هوا دست از سر تهران بر نمی‌دارد؛ وضعیت دوباره قرمز شد
آلودگی هوا دست از سر تهران بر نمی‌دارد؛ وضعیت دوباره قرمز شد

شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۶۴ در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه افراد جامعه قرار دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است