کد خبر : 175358
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۱۷ - 23:27
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

صدر اعظم اتریش استعفا داد

صدر اعظم اتریش استعفا داد

به گزارش مدارا، سباستین کورتس شامگاه شنبه پس از اعلام استعفای خود تأکید کرد که الکساندر شالنبرگ وزیر خارجه این کشور را به عنوان جانشین خود معرفی کرده است.

بر اساس گزارش خبرگزاری تاس، سباستین کورتس همچنین گفت که وی به عنوان رهبر حزب خلق اتریش و نماینده پارلمان باقی خواهد بود.

دادستانی اتریش روز چهارشنبه گذشته اعلام کرد که «سباستین کورتس به همراه ۹ فرد و ۳ سازمان به دلیل ارتکاب جرایم مختلف از جمله فساد مالی تحت تحقیقات قضایی هستند».

بر اساس بیانیه دادستانی اتریش «منابع این وزارتخانه طی سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ میلادی برای تامین مالی نظرسنجی‌های دستکاری‌شده‌ مصرف شده‌اند؛ نظرسنجی‌هایی که در راستای منافع سیاسی یک حزب مشخص بوده است».

سباستین کورتس پیش از این نیز به دلیل اظهارات دروغین در یکی از کمیته‌های پارلمانی در موضوع فساد، تحت بازجویی و تحقیقات قضایی بود.

اخبار مرتبط:
فعال اصولگرا مکان بمب‌های عمل نکرده آمریکا در ایران را لو داد
فعال اصولگرا مکان بمب‌های عمل نکرده آمریکا در ایران را لو داد

اظهارات عراقچی درباره بمب‌های عمل‌نکرده آمریکا در تاسیسات هسته‌ای ایران با واکنش علی قلهکی (فعال رسانه‌ای اصولگرا) روبرو شده است.

حمله تند و عجیب فعال اصولگرا به شروین حاجی‌پور
حمله تند و عجیب فعال اصولگرا به شروین حاجی‌پور

فعال اصولگرا با حمله به خواننده ایرانی نوشت: حاجی پور در آشوب‌های ۱۴۰۴ به مُردارخواری و افزایش فالوور مشغول شد! آن هم بنام هزاران ایرانی که به ادعای او توسط پوتین و طناب دارِ جمهوری اسلامی کشته شده اند.

نامه ثابتی به شکوری‌راد: ثابت کن مساجد را نیروهای امنیتی آتش‌ زده‌اند
نامه ثابتی به شکوری‌راد: ثابت کن مساجد را نیروهای امنیتی آتش‌ زده‌اند

در پی اظهارات علی شکوری راد، فعال سیاسی اصلاح طلب درباره حوادث خونین دی ۱۴۰۴، امیرحسین ثابتی، نماینده اصولگرای مجلس در نامه ای از وی خواست مستندات سخنان خود را برای بررسی به او بدهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است