کد خبر : 177657
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۲۸ - 20:44
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

رضا فیاضی از بیمارستان مرخص شد

رضا فیاضی از بیمارستان مرخص شد

به گزارش مدارا، این هنرمند از بهبود شرایط جسمی‌اش خبر داد و گفت: خدا را شکر حالم بهتر است. حدود ۳۰ درصد از ریه هایم درگیر شده بودند که چند روز در بیمارستان بستری بودم و الحمدالله امروز بهتر شدم و با نظر پزشک از بیمارستان مرخص شدم.

رضا فیاضی درباره ادامه فعالیتش در حوزه فیلمسازی خاطرنشان کرد: دو هفته از دوره نقاهت بنده می گذرد ولی با نظر پزشکم باید به مدت یک هفته در منزل استراحت کنم تا بتوانم ان‌شاءالله به کارم برگردم.

این هنرمند پیشکسوت از تمامی کسانی که جویای احوالش بودند تشکر کرد و گفت: به لطف خداوند و دعای مردم عزیز سلامتی ام را به دست آوردم.

به گزارش ایسنا، رضا فیاضی، هنرمند سینما، تئاتر و تلویزیون با سابقه کشورمان پیش تر در گفت و گویی با ایسنا اعلام کرده بود که هر دو دوز واکسن کرونا را تزریق کرده بود. وی به مدت سه روز در یکی از بیمارستان های کیش تحت مراقبت بود.

اخبار مرتبط:
رحیم‌پور ازغدی: پسر ماندلا و چگوارا در اربعین حضور داشتند!
رحیم‌پور ازغدی: پسر ماندلا و چگوارا در اربعین حضور داشتند!

رحیم پور ازغدی در گفتگویی ویژه از حضور پسر نلسون ماندلا و پسر چگوارا در راهپیمایی اربعین امسال خبر داد و به قدرت معنوی این مراسم جهانی اشاره کرد.

ایتا از دسترس خارج شد
ایتا از دسترس خارج شد

این پیام‌رسان در هیچ یک از نسخه های وب و اپلیکیشن قابل دسترس نبوده و در وضعیت «در حال اتصال» است.

خط قرمزِ ژیلا صادقی، مَردم را عصبانی کرد و تلویزیون را خوشحال!
خط قرمزِ ژیلا صادقی، مَردم را عصبانی کرد و تلویزیون را خوشحال!

چندین بار درباره "خط قرمز "نوشته‌ایم؛ برنامه‌ای سرشار از تظاهر با اجرای نمایشی ژیلا صادقی.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است