کد خبر : 181886
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۱۸ - 03:40
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

باقری عازم وین می شود

باقری عازم وین می شود

به گزارش مدارا، علی باقری عضو ارشد تیم مذاکره کننده جمهوری اسلامی ایران که بامداد امروز برای ادامه مشورت‌ها به تهران بازگشته بود، صبح فردا چهارشنبه برای ادامه مذاکرات به وین باز می گردد.

جلسات کارشناسی و رایزنی‌های غیررسمی در وین امروز نیز ادامه داشته است.

با وجود پیشرفت قابل توجه مذاکرات، هنوز موضوعات مهمی باقی مانده است و توافق نهایی هنوز حاصل نشده است و زمان قطعی برای آن وجود ندارد. دستیابی به توافق نهایی، تنها با اتخاذ تصمیمات سیاسی لازم از سوی طرف‌های غربی به ویژه واشنگتن در دسترس خواهد بود.

دور هشتم مذاکرات از ششم دی‌ماه سال جاری در وین آغاز شده است و شرکت‌کنندگان سرگرم تکمیل پیش‌نویس متن توافق و تصمیم‌گیری در مورد برخی موضوعات اختلافی بوده‌اند.

اخبار مرتبط:
رهبر انقلاب: شایعات درباره ارسال با واسطه پیغام از طرف ایران به آمریکا، دروغ محض است/ دولت ایالات متحده شایسته ارتباط و همکاری با جمهوری اسلامی نیست
رهبر انقلاب: شایعات درباره ارسال با واسطه پیغام از طرف ایران به آمریکا، دروغ محض است/ دولت ایالات متحده شایسته ارتباط و همکاری با جمهوری اسلامی نیست

رهبر انقلاب اسلامی درباره ادعاها پیرامون ارسال پیام از سوی ایران از طریق ولیعهد سعودی برای آمریکا گفتند: شایعات درباره ارسال با واسطه پیغام از طرف ایران به آمریکا دروغ محض است. دولت آمریکا شایسته ارتباط و همکاری با جمهوری اسلامی نیست.

برخورد تریلر و سواری در اتوبان کاشان – اصفهان ۶ مصدوم داشت
برخورد تریلر و سواری در اتوبان کاشان – اصفهان ۶ مصدوم داشت

رئیس اورژانس کاشان گفت: شش نفر در اثر برخورد تریلر و خودرو سواری پراید در اتوبان کاشان اصفهان مصدوم شدند.

تشدید برخورد با منابع آلاینده هوا در اصفهان؛ تیم‌های پایش افزایش یافت
تشدید برخورد با منابع آلاینده هوا در اصفهان؛ تیم‌های پایش افزایش یافت

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: با استمرار شرایط اضطرار آلودگی هوا در اصفهان، دستگاه‌های اجرایی نظارت بر منابع آلاینده را افزایش دادند که نتیجه آن پلمب سه کارگاه غیراستاندارد و صدور چندین اخطار برای واحدهای متخلف بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است