کد خبر : 181752
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ - 09:39
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واکنش ولایتی به حادثه تروریستی پاکستان

واکنش ولایتی به حادثه تروریستی پاکستان

به گزارش مدارا،علی‌اکبر ولایتی در بخشی از این بیانیه با اشاره به جنایات گروه های افراطی و تروریستی از جمله داعش علیه ملت مظلوم منطقه و تلاش برای ارائه تصویری غیر واقعی از اسلام تاکید کرد: آمریکایی ها بارها و به صورت رسمی اعتراف کرده اند که پدیدآورندگان و حامیان این گروه ها از جمله داعش بوده اند و لذا در بروز این جنایات و دیگر فجایع و مصائب منطقه که در طول تاریخ بی سابقه است شریک هستند و به تعبیر مقام‌ معظم رهبری ریشه های های بحران در منطقه را باید در تنش آفرینی و جنگ افروزی آنان جستجو کرد هر چند که با مقاومت و ایستادگی ملت مظلوم منطقه و رشادت ها و ایثارگری های سرداران و سربازان مدافع حرم و جبهه مقاومت همچون چهره بین المللی مبارزه با تروریسم شهید والامقام شهید سلیمانی، نقشه های شوم آنان در منطقه نابود گردید و امروز بیش از هر زمان دیگری آمریکا منزوی گردیده است.
دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی در همین ارتباط با محکومیت این اقدام تروریستی تصریح کرد: ملت پاکستان پاسخ این گونه اقدامات وحشیانه را خواهند داد و گروه های تروریستی علیرغم جنایات وحشیانه، قتل عام، کودک کشی و به شهادت رساندن انسان های مظلوم اعم از کودک و نوجوان، زن و مرد، پیر و جوان نخواهند توانست به اهداف ننگین خود دست یابند و پیروزی برای جبهه مقاومت و مردم مظلوم منطقه خواهد بود ان‌شاءالله.

اخبار مرتبط:
فعال اصولگرا مکان بمب‌های عمل نکرده آمریکا در ایران را لو داد
فعال اصولگرا مکان بمب‌های عمل نکرده آمریکا در ایران را لو داد

اظهارات عراقچی درباره بمب‌های عمل‌نکرده آمریکا در تاسیسات هسته‌ای ایران با واکنش علی قلهکی (فعال رسانه‌ای اصولگرا) روبرو شده است.

حمله تند و عجیب فعال اصولگرا به شروین حاجی‌پور
حمله تند و عجیب فعال اصولگرا به شروین حاجی‌پور

فعال اصولگرا با حمله به خواننده ایرانی نوشت: حاجی پور در آشوب‌های ۱۴۰۴ به مُردارخواری و افزایش فالوور مشغول شد! آن هم بنام هزاران ایرانی که به ادعای او توسط پوتین و طناب دارِ جمهوری اسلامی کشته شده اند.

نامه ثابتی به شکوری‌راد: ثابت کن مساجد را نیروهای امنیتی آتش‌ زده‌اند
نامه ثابتی به شکوری‌راد: ثابت کن مساجد را نیروهای امنیتی آتش‌ زده‌اند

در پی اظهارات علی شکوری راد، فعال سیاسی اصلاح طلب درباره حوادث خونین دی ۱۴۰۴، امیرحسین ثابتی، نماینده اصولگرای مجلس در نامه ای از وی خواست مستندات سخنان خود را برای بررسی به او بدهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است