کد خبر : 181752
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ - 09:39
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واکنش ولایتی به حادثه تروریستی پاکستان

واکنش ولایتی به حادثه تروریستی پاکستان

به گزارش مدارا،علی‌اکبر ولایتی در بخشی از این بیانیه با اشاره به جنایات گروه های افراطی و تروریستی از جمله داعش علیه ملت مظلوم منطقه و تلاش برای ارائه تصویری غیر واقعی از اسلام تاکید کرد: آمریکایی ها بارها و به صورت رسمی اعتراف کرده اند که پدیدآورندگان و حامیان این گروه ها از جمله داعش بوده اند و لذا در بروز این جنایات و دیگر فجایع و مصائب منطقه که در طول تاریخ بی سابقه است شریک هستند و به تعبیر مقام‌ معظم رهبری ریشه های های بحران در منطقه را باید در تنش آفرینی و جنگ افروزی آنان جستجو کرد هر چند که با مقاومت و ایستادگی ملت مظلوم منطقه و رشادت ها و ایثارگری های سرداران و سربازان مدافع حرم و جبهه مقاومت همچون چهره بین المللی مبارزه با تروریسم شهید والامقام شهید سلیمانی، نقشه های شوم آنان در منطقه نابود گردید و امروز بیش از هر زمان دیگری آمریکا منزوی گردیده است.
دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی در همین ارتباط با محکومیت این اقدام تروریستی تصریح کرد: ملت پاکستان پاسخ این گونه اقدامات وحشیانه را خواهند داد و گروه های تروریستی علیرغم جنایات وحشیانه، قتل عام، کودک کشی و به شهادت رساندن انسان های مظلوم اعم از کودک و نوجوان، زن و مرد، پیر و جوان نخواهند توانست به اهداف ننگین خود دست یابند و پیروزی برای جبهه مقاومت و مردم مظلوم منطقه خواهد بود ان‌شاءالله.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: بین ۲۵ تا ۲۸ درصد بازداشت شدگان در حوادث اخیر زیر ۲۰ سال بوده‌اند
نماینده مجلس: بین ۲۵ تا ۲۸ درصد بازداشت شدگان در حوادث اخیر زیر ۲۰ سال بوده‌اند

نایب‌رییس کمیسیون آموزش مجلس گفت: هم با وزارت آموزش و پرورش و هم دستگاه‌های امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی مکاتباتی داشتیم تا آمار محصلین دستگیرشده در دی‌ماه را به دست آوریم و اکنون در حال جمع‌آوری آمار هستیم که تاکنون جمع‌بندی نهایی که نشان‌دهنده آمار دقیق باشد، نشده است و هیچ مرجع رسمی هم آماری در این باره ارائه نکرده است.

۲۲۱ هزار و ۷۸۶ نفر در انتخابات شورای روستا ثبت‌نام کردند
۲۲۱ هزار و ۷۸۶ نفر در انتخابات شورای روستا ثبت‌نام کردند

دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور اعلام کرد: تا ساعت ۱۴ امروز (هفتمین و آخرین روز ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات شورای روستا)، تعداد ۲۲۱ هزار و ۷۸۶ نفر در این دوره از انتخابات ثبت‌نام کرده‌اند.

مرندی: فوراً همه کشورهای عربیِ حاشیه خلیج فارس را ترک کنید
مرندی: فوراً همه کشورهای عربیِ حاشیه خلیج فارس را ترک کنید

محمد مرندی به احتمالات درباره حمله نظامی آمریکا به ایران واکنش نشان داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است