کد خبر : 62055
انتشار : ۱۳۹۸/۰۶/۰۹ - 01:18
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مهدی شادمانی درگذشت

مهدی شادمانی درگذشت

مهدی شادمانی خبرنگار باتجربه ورزشی، بامداد شنبه پس از حدود سه سال مبارزه امیدوارانه با سرطان، دار فانی را وداع گفت.


به گزارش سایت خبری مدآرا، این خبرنگار سابقه فعالیت در نشریاتی همچون همشهری جوان، دنیای ورزش و جهان فوتبال را داشت.

شادمانی که به صورت مستمر از تجربه بیماری خود و امیدواری‌اش به بهبودی با مخاطبان در توییتر سخن می‌گفت، در آخرین توییتی که ۱۵ روز پیش منتشر کرد، نوشت: «‏اینجا بال D بیمارستان بقیه‌اللهه. روزی حدودا شیش بار کد ۹۹ اعلام می‌شه ینی شیش نفر تا مرگ می‌رن و برمی‌گردن یا نمی‌تونن برگردن. پسر ۳۴ ساله از جلوت رد می‌شه ۵ دقیقه بعد کد می‌خوره و … . تازه این فقط یک از ۴ بال یه بیمارستان تو تهرانه. ‏تا روزی۳ بار نشنوی کد ۹۹ هشت‌دال متوجه نمی‌شی مرگ چقدر نزدیکه. ینی فکرشو بکن تو اتاق کناری یا روبه‌رویی، یه نفر جون می‌ده و یکی دیگه نجات پیدا می‌کنه. ‏آقا به پیر به پیغمبر زندگی جز به خنده و خوشی‌اش ارزش نداره. بخندی و بخندونی. مرگو که دیدی اون موقع می‌فهمی و دیره. بیشتر بخندون، بیشتر بخند، خوش باش و سعی کن تو خوشی بقیه سهیم شی. بهترین حس و داشته آدم همینه. نصیحت نمی‌کنم، تجربه‌ام رو می‌گم. #خدایاشکرت».

در طول مدت بیماری، چهره‌ها و مسئولان زیادی به عیادت او رفتند.

هنوز برنامه مراسم تشییع پیکر شادمانی اعلام نشده است.

تحریریه سایت مدآرا درگذشت این روزنامه‌نگار را به خانواده او و جامعه ورزشی و رسانه‌ای کشور تسلیت می‌گوید.

اخبار مرتبط:
تاج:تعلل امروز، خاموشی هزاران کارگاه هنری اصفهان را رقم می‌زند
تاج:تعلل امروز، خاموشی هزاران کارگاه هنری اصفهان را رقم می‌زند

نماینده هنرمندان صنایع دستی اصفهان با هشدار نسبت به فرسایش جدی این بخش، گفت: ادامه بی‌ثباتی‌های اقتصادی و نبود تصمیمات حمایتی،خاموشی هزاران کارگاه هنری اصفهان را رقم می‌زند.

دادستان کل کشور دستورتشکیل کارگروه ویژه آب و کشاورزی اصفهان را صادرکرد
دادستان کل کشور دستورتشکیل کارگروه ویژه آب و کشاورزی اصفهان را صادرکرد

دادستان کل کشور در کارگروه ویژه بررسی مشکلات آب و کشاورزی استان اصفهان در راستای تشکیل کارگروه ویژه آب و کشاورزی این استان دستوراتی را صادر کرد.

پرونده‌های انضباطی علیه ذوب‌آهن روی هم تلنبار شد
پرونده‌های انضباطی علیه ذوب‌آهن روی هم تلنبار شد

باشگاه ذوب‌آهن از سوی کمیته تعیین وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال و کمیته استیناف فدراسیون فوتبال، تاکنون در چند پرونده جداگانه به پرداخت مطالبات بازیکنان محکوم شده و هم‌زمان یکی از اختلافات حقوقی این باشگاه با یک بازیکن و باشگاه دیگر برای رسیدگی ماهوی دوباره به جریان افتاده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است