کد خبر : 83901
انتشار : ۱۳۹۸/۰۷/۲۷ - 09:21
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وزیر کشور: مشکلی در حوزه تردد، خدمات و امنیت نداشتیم

وزیر کشور: مشکلی در حوزه تردد، خدمات و امنیت نداشتیم

وزیر کشور گفت: حدود ۶۰ درصد از زوار با وسیله شخصی رفتند، بنابراین به محض رسیدن به ماشین‌های‌شان سریع رانندگی نکنند، جا و مکان و خدمات مهیا شده چند ساعتی استراحت کنند.


به گزارش سایت خبری مدآرا، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور صبح امروز با حضور در محل سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای کشور از مرکز مانیتورینگ راه‌های کشور بازدید کرد. اسلامی وزیر راه و شهرسازی نیز در این مرکز حضور داشت.

رحمانی فضلی با تسلیت ایام اربعین اظهار کرد : با هماهنگی و همدلی و همکاری دستگاه های اجرایی، مردم خوبمان و زوار توفیقات مهمی در مراسم اربعین امسال داشته‌ایم. بیش از یک میلیون و پانصد هزار نفر زائر نسبت به سال قبل داشته‌ایم، قطعا موانعی بوده که برای رفع موانع اقدام می‌کنیم.

وزیر کشور تاکید کرد: هیچ مشکلی در حوزه تردد، خدمات و امنیت نداشته‌ایم. این بدان معنا نیست که کاستی‌ نبوده؛‌ چرا که ما برای رفع آن‌ها اقدام می‌کنیم.

وی ادامه داد: یکی از نگرانی‌های ما برای برگشت زوار بود که در زمان ازدحام بازگشت بتوانیم هماهنگی های لازم را انجام دهیم. در این بخش با مدیریت، برنامه‌ریزی، تکنولوژی و علم در کنار مسئولیت پذیری شاهد روانی جاده ها و کم خطر بودن آن‌ها بودیم.

وی در ادامه از رانندگان اتوبوس، خلبانان و همه رانندگان جاده‌ای، کارکنان راه و شهرسازی و وزیر راه تشکر کرد.

وزیر کشور گفت: حدود ۶ میلیون و دویست هزار  نفر تردد داشته‌ایم؛ این آمار رکوردهای جدیدی است که نشان دهده قدرت و قوت برنامه ریزی است.

وی یادآور شد: ما وارد کشور دیگری می شویم و با قوانین و مقررات آنان مواجهه هستیم، کشور عراق همکاری های خیلی خوبی داشت؛ اما زیرساخت‌هایی هم  لازم  است که با همکاری در آینده آن‌ها را هم حل می‌کنیم.

وزیر کشور خطاب به زائرین گفت: توصیه می‌کنم پس از زیارت، زوار سریع بازگردند. حدود ۶۰ درصد از زوار با وسیله شخصی رفتند، بنابراین به محض  رسیدن به ماشین‌های‌شان سریع رانندگی نکنند. جا و مکان و خدمات مهیا شده چند ساعتی استراحت کنند./ایسنا

اخبار مرتبط:
مطالبه‌های صادرکنندگان اصفهانی؛ از اصلاح سیاست‌های ارزی تا تسهیل فضای صادرات
مطالبه‌های صادرکنندگان اصفهانی؛ از اصلاح سیاست‌های ارزی تا تسهیل فضای صادرات

صادرکنندگان اصفهانی با انتقاد از بی‌ثباتی مقررات ارزی و محدودیت‌های تجاری خواستار اصلاح سیاست‌های دولت و حمایت مؤثر از صادرات شدند. آنان تأکید کردند که تداوم فعالیت صادرکنندگان منوط به بازگشت ارز با نرخ واقعی، ثبات قوانین و تقویت نقش شرکت‌های بازرگانی است.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است
رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است

رئیس اتحادیه صنف گوشت قرمز اصفهان گفت: ذخایر استراتژیک دام و گوشت در استان کاملاً تأمین است و هیچ نگرانی از بابت کمبود یا افزایش قیمت فعلا وجود ندارد.

رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان: برنج ایرانی حدود ۴۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند
رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان: برنج ایرانی حدود ۴۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند

رئیس اتحادیه خواروبار و آجیل‌فروشان اصفهان گفت: تأخیر ۱۰ ماهه در پرداخت ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی به واردکنندگان برنج باعث اختلال در واردات شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است