کد خبر : 83938
انتشار : ۱۳۹۸/۰۷/۲۸ - 00:38
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

رهبر انقلاب: با ثابت ماندن در مسیر حق، کشور و دنیا اصلاح می‌شود

رهبر انقلاب: با ثابت ماندن در مسیر حق، کشور و دنیا اصلاح می‌شود

در اربعین شهادت سید و سالار شهیدان، حسینیه امام خمینی(ره) میزبان هیئت‌های دانشجویی از سراسر کشور بود و دانشجویان عزادار در حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی، همنوا با زائران کربلای معلّی فریاد «لبیک یا حسین» سر دادند.


به گزارش سایت خبری مدآرا،  حضرت آیت الله خامنه‌ای در این مراسم در سخنان کوتاهی با تشکر از مراسم عزاداری پر شور و با صفای جوانان، خطاب به آنان گفتند: صفا و نورانیت شما عزیزان بسیار مغتنم است و بنده همواره از خداوند متعال مسألت می‌کنم که ما و شما را همواره در مسیر مستقیم ثابت قدم بدارد، چرا که اگر شما در این مسیر حق ثابت قدم باشید، کشور و دنیا اصلاح و بشریت از منافع آن بهره‌مند می‌شود.

همچنین حجت‌الاسلام سعدی سخنران مراسم، گفتمان مقاومت ملت ایران را برگرفته از مقاومت حسینی(ع) خواند و افزود: جریان سلطه و استکبار به دنبال آن است که به‌وسیله تریبونهای پر شمار تبلیغاتی خود، جای حق و باطل را عوض کند اما همچنانکه حضرت امام سجاد و حضرت زینب کبری در کوفه و شام با سخنان روشنگر خود حکومت اموی را رسوا کردند، امروز نیز باید تریبونهای جریان حق، حرف اسلام و انقلاب را با قدرت بیان و القائات نظام سلطه را افشا کنند.

در این مراسم همچنین آقایان حنیف طاهری و مطیعی به قرائت زیارت اربعین و ذکر مصیبت و نوحه بر مصائب حضرت سیدالشهداء علیه‌السلام و اهل بیت ایشان پرداختند.

در پایان مراسم، نماز ظهر و عصر به امامت رهبر انقلاب اسلامی اقامه شد.

اخبار مرتبط:
ظریف: آمریکا توهم را کنار بگذارد تا تفاهم امکان‌پذیر کند/ نه شرق‌گرا و نه غرب‌گرا، ایران گرا هستیم
ظریف: آمریکا توهم را کنار بگذارد تا تفاهم امکان‌پذیر کند/ نه شرق‌گرا و نه غرب‌گرا، ایران گرا هستیم

ظریف گفت: اگر کسی گمان کند می‌تواند اراده‌ی ما را در هم بشکند — چه رسد به واداشتن ما به تسلیم کامل، همان‌گونه که برخی دچار چنین توهمی شده بودند — سخت در اشتباه است. اما آن‌ها می‌توانند با ایران به تفاهم برسند، برای اینکه این مسیر در چارچوبی صلح‌آمیز و شفاف ادامه یابد پس بیایید این توهم را کنار بگذارید.

اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه مصاحبه‌کننده با فائزه هاشمی
اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه مصاحبه‌کننده با فائزه هاشمی

قوه قضاییه از اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه مصاحبه‌کننده با فائزه هاشمی خبر داد.

آیت‌الله جنتی: نگاه تمدن غرب به زنان استثماری است
آیت‌الله جنتی: نگاه تمدن غرب به زنان استثماری است

دبیر شورای نگهبان تاکید کرد: نگاه تمدن غرب به زنان، نگاهی به تمام معنا استثماری است و به همین دلیل در ارائه یک الگوی قابل اتکا ناتوان مانده است، در حالی که در دیدگاه اسلام زنان از کرامتی غیرقابل خدشه برخوردارند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است