ایرنا- ارومیه- مدرسه هدایت در خیابان عطایی ارومیه قرار دارد.کتیبه های مدرسه تخریب شده است که به همین دلیل تاریخ دقیق احداث و نام معمار سازنده آن مشخص نیست اما با توجه به نوع مصالح و فرم معماری، تاریخ احداث آن به اواخر دوره قاجار میرسد.این بنا در واقع توسط شهریاران احداث شده است و در جنگ جهانی اول هم مدتی فرانسویها از بنای هدایت استفاده کردهاند. مدرسه هدایت در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۷۵ با شماره ثبت ۱۸۳۱ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
روزنامه تحت مدیریت حسین شریعتمداری مدعی شد: گزارشهای رسمی، از دستگیری آشوبگرانی خبر میدهد که صاحب کسبوکارهای بزرگ، کارخانه و املاک و مستغلات ارزشمند بودند. فقط در یک مورد، دارایی یکی از دستگیر شدگان، به بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان میرسد.
سی.ان.ان مدعی شد: آمریکا و ایران اوایل این ماه [میلادی] از طریق عمان و نیز میان ویتکاف و عراقچی، گفتوگوی کوتاهی درباره برگزاری یک دیدار حضوری انجام داده بودند، اما به نتیجه نرسید