ایرنا- ارومیه- مدرسه هدایت در خیابان عطایی ارومیه قرار دارد.کتیبه های مدرسه تخریب شده است که به همین دلیل تاریخ دقیق احداث و نام معمار سازنده آن مشخص نیست اما با توجه به نوع مصالح و فرم معماری، تاریخ احداث آن به اواخر دوره قاجار میرسد.این بنا در واقع توسط شهریاران احداث شده است و در جنگ جهانی اول هم مدتی فرانسویها از بنای هدایت استفاده کردهاند. مدرسه هدایت در تاریخ ۱۵ دی ۱۳۷۵ با شماره ثبت ۱۸۳۱ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان گفت: برای برقیسازی ناوگان با مدل منطقی و بدون هیجانزدگی پیش رفتهایم تا حملونقل پاک و هوشمند به بخشی پایدار از زندگی شهری اصفهان تبدیل شود.
مشاور رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و مجری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت گفت: ۱۳ هزار هکتار عرصه در اصفهان آماده سرمایهگذاری برای جنگلکاری اقتصادی میشود.