کد خبر : 84447
انتشار : ۱۳۹۸/۰۸/۰۱ - 02:32
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واکنش مرعشی و محمد هاشمی به ادعای حضور روح‌الله زم در ستاد انتخاباتی آیت‌الله هاشمی

واکنش مرعشی و محمد هاشمی به ادعای حضور روح‌الله زم در ستاد انتخاباتی آیت‌الله هاشمی

حسین مرعشی سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی در واکنش به ادعای ریاست روح الله زم در کمیته جنگ روانی ستاد انتخاباتی مرحوم هاشمی در سال ۸۴ گفت: آن سال آقای محمد هاشمی مسئول ستاد انتخابات آقای هاشمی بود اما خود من هیچ وقت آقای زم را در ستاد ندیدم.


به گزارش سایت خبری مدآرا، بعد از دستگیری روح الله زم سرشبکه ضدانقلاب آمدنیوز، فیلمی از او در شبکه های اجتماعی منتشر شد که در این فیلم می گوید: سال ۸۴ رشته روابط عمومی می خواندم و در قالب پروژه ای روی موضوع “شایعه و زمینه‌های به وجودآمدن آن” کار می کردم. پروژه را به مهدی هاشمی دادم گفتم “این را بخوان شاید در کارهای ستاد بتوانی ازش استفاده کنی و به دردت بخورد”.  او پروژه را خواند و گفت «چقدر خوب است، این پروژه را کجا دادی؟»، گفتم «دادم دانشگاه»، او گفت «بیا پروژه را اینجا اجرا کن». گفتم «کجا؟»، گفت «ستاد بابام». ما رفتیم نشستیم آنجا، یک کارهایی کردیم که حالا نگویم چه کار کردیم. من سال ۸۴ رئیس ستاد جنگ روانی ستاد آقای هاشمی بودم. بدترین کارها را علیه احمدی نژاد کردیم.

حسین مرعشی سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی و عضو ستاد انتخاباتی مرحوم اکبر هاشمی رفسنجانی در سال ۸۴ درباره صحت این ادعای روح الله زم، گفت: مسئول ستاد آن سال آقای محمد هاشمی بود اما خود من هیچ وقت آقای زم را در ستاد ندیدم.

محمد هاشمی رئیس ستاد انتخابات مرحوم هاشمی رفسنجانی در سال ۸۴ نیز به ادعای روح الله زم واکنش نشان داد و گفت: چنین موردی در ستاد و دفتر آقای هاشمی هیچ وقت نبود که {روح الله زم} بخواهد علیه کسی شایعه سازی کند.

او افزود: از زمانی که من در ستاد بودم اصلا یادم نمی آید که آقای روح الله زم را آنجا دیده باشم. البته پدرش گاهی می آمد اما پسر خیر. هیچ وقت نیامد.

محمد هاشمی با رد ادعای شایعه سازی علیه احمدی نژاد در ستاد انتخابات مرحوم هاشمی اظهار کرد: در ستاد و دفتر اصلا این حرف ها نبود و کذب محض است./ نامه نیوز

اخبار مرتبط:
لاجوردی، نماینده مجلس: گرانی‌های اخیر بخشی از جنگ ترکیبی دشمن است
لاجوردی، نماینده مجلس: گرانی‌های اخیر بخشی از جنگ ترکیبی دشمن است

نماینده تهران در مجلس، با اشاره به افزایش سرسام‌آور قیمت ارز، دارو و کالاهای اساسی گفت این گرانی‌ها بخشی از جنگ ترکیبی دشمن محسوب می‌شود.

تکذیب رفع فیلتر تلگرام
تکذیب رفع فیلتر تلگرام

عضو شورای عالی فضای مجازی، اعلام کرد: اجرای مصوبه ۳۲ بندی شورا باید مرحله‌به‌مرحله پیش برود و پس از آن، در صورت پذیرش قوانین کشور از سوی سکو‌هایی مانند تلگرام، موضوع بازگشایی آنها قابل بررسی خواهد بود.

نماینده مجلس: جمعیت فقیر تا پایان سال به بالای ۵۵ میلیون نفر می‌رسد
نماینده مجلس: جمعیت فقیر تا پایان سال به بالای ۵۵ میلیون نفر می‌رسد

حمیدرضا عزیزی فارسانی، نماینده مجلس گفت: تورم و گرانی موجب خواهد شد دهک هشتم نیز تا پایان سال به جمع فقرا بپیوند و جمعیت فقیر به بالای ۵۵ میلیون نفر برسد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است