کد خبر : 85268
انتشار : ۱۳۹۸/۰۸/۰۸ - 07:28
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

شارلروا با گلزنی «کاوه رضایی» پیروز شد

شارلروا با گلزنی «کاوه رضایی» پیروز شد

تیم فوتبال شارلروا با گلزنی «کاوه رضایی» برابر اوستنده به برتری یک بر صفر دست یافت.


به گزارش سایت خبری مدآرا، سه‌شنبه شب در ادامه دیدارهای هفته سیزدهم لیگ بلژیک، شارلوا در حضور «کاوه رضایی» و «علی قلی‌زاده» به میهمانی اوستنده رفت و در نهایت به پیروزی یک بر صفر رسید تا با ۲۱ امتیاز به رتبه پنجم جدول رده‌بندی برسد.

«کاوه رضایی» تنها گل این دیدار را در دقیقه ۸۲ برای تیمش به‌ثمر رساند تا درخشش ایرانی‌ها در این تیم ادامه داشته باشد. رضایی در دقیقه ۸۵ جای خود را به «فالم» داد.

شارلروا در دیدار هفته گذشته نیز با تک گل «قلی‌زاده» به پیروزی رسیده بود.

این تیم در حالی امشب به برتری دست یافت که از دقیقه ۳۲ و با اخراج «دیاگنه» با ۱۰ بازیکن به کار خود ادامه داد.

در دیگر دیدار، یوپن در حضور «امید ابراهیمی» برابر کورتریک به برتری دو بر یک دست یافت و سیزده امتیازی شد.

در حال حاضر، کلوب بروژ با ۲۷ امتیاز در صدر جدول رده‌بندی  لیگ بلژیک قرار دارد و استانداردلیژ با ۲۴ امتیاز، دوم است./ ایرنا

اخبار مرتبط:
طلوع نسل جدید مشاوره‌های آنلاین؛ «مشیرین» پلی میان تخصص، فناوری و مردم
طلوع نسل جدید مشاوره‌های آنلاین؛ «مشیرین» پلی میان تخصص، فناوری و مردم

مشیرین، سامانه‌ای نوآورانه برای ارائه مشاوره آنلاین ویدیویی و تصویری در حوزه‌های حقوقی، مالی، تحصیلی، کسب‌وکار و فناوری اطلاعات است که با حضور بیش از ۱۰۰۰ مشاور متخصص از سراسر کشور، تجربه‌ای هوشمند، امن و مطمئن را برای کاربران فراهم کرده است.

ماجرای بازداشت فرد مسلح مدعی مبارزه با بی حجابی چه بود؟
ماجرای بازداشت فرد مسلح مدعی مبارزه با بی حجابی چه بود؟

سرپرست ستاد امر به معروف و نهی از منکر خبر داد که مدتی قبل فردی بازداشت شد که سلاح داشت و مدعی مبارزه با بی حجابی بود. او می‌خواست گروهی مسلحانه را برای این کار تشکیل دهد.

حسین کروبی: روایت منتشرشده از پدرم در تسنیم دروغ محض است
حسین کروبی: روایت منتشرشده از پدرم در تسنیم دروغ محض است

حسین کروبی، فرزند مهدی کروبی و فعال سیاسی، ادعای مهدی رنجبران، مجری سابق صداوسیما درباره دیدار و گفت‌وگو با پدرش را تکذیب کرد و گفت: «تا حالا در عمرم رنجبران را ندیده‌ام». او تأکید کرد روایت منتشرشده درباره انتخابات سال ۸۴ «دروغ محض» است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است