کد خبر : 85322
انتشار : ۱۳۹۸/۰۸/۰۸ - 09:38
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

“شام آخر” به روایت هوشنگ معتمدیان

“شام آخر” به روایت هوشنگ معتمدیان

نمایشگاه آثار هوشنگ معتمدیان برگزار میشود، این نمایشگاه نقاشی با عنوان “شام آخر” از روز جمعه دهم تا پانزدهم آبان ماه در گالری ثالث برپا خواهد شد.


به گزارش سایت خبری مدآرا، نمایشگاه آثار هوشنگ معتمدیان برگزار میشود، این نمایشگاه نقاشی با عنوان “شام آخر” از روز جمعه دهم تا پانزدهم آبان ماه در گالری ثالث برپا خواهد شد.
زبان استعاری آثار هوشنگ معتمدیان در این نمایشگاه وقار تابلوی معروف شام آخر را در میان گفتگوی عوام به سخره می گیرد و از سوی دیگر با انعکاس نشان‌ها و سمبول‌های دستمالی‌شده‌ی جامعه جهانی، زندگانی به شوخی گرفته می‌شود.
آیین افتتاحیه نمایشگاه نقاشی هوشنگ معتمدیان جمعه ۱۰ آبان از ساعت ۱۶ تا ۲۲ است و اختامیه نیز چهارشنبه پانزدهم آبان برگزار خواهد شد.
علاقمندان به هنر نقاشی می توانند در روزهای عادی هم از ساعت ۱۰ صبح تا ۲۱ شب به تماشای این آثار بروند.

اخبار مرتبط:
پیشنهاد وام و خودرو به نمایندگان مجلس در ازای رای دادن به ریاستِ قالیباف
پیشنهاد وام و خودرو به نمایندگان مجلس در ازای رای دادن به ریاستِ قالیباف

هنوز دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم برگزار نشده اما سطح تنش‌ها بین برخی جریانات اصولگرا و قالیبافی‌ها درباره ریاست بالا گرفته است و صحبت از اتهامات جدید در میان است.کامران غضنفری که جزو منتخبان تهران برای ورود به مجلس دوازدهم است در یادداشتی که اخیرا منتشر کرده، مدعی دادن وعده‌هایی از جنس وام و خودرو و عضویت در کمیسیون مورد علاقه در عوض رأی دادن به ریاست قالیباف شده است.

عباس عبدی: مَرد‌ها فحاشی می‌کنند، اما زن‌ها را محروم می‌کنند
عباس عبدی: مَرد‌ها فحاشی می‌کنند، اما زن‌ها را محروم می‌کنند

عبدی نوشت: مردها فحاشی می‌کنند زنها را محروم می‌کنند. این خلاصه سیاستگذاری علیه زنان است. ‏خوب اگر جرات دارید مردان را محروم کنید.

فکر می‌کنند با کُند کردن اینترنت، مَردم سراغ ابزار‌های داخلی می‌روند
فکر می‌کنند با کُند کردن اینترنت، مَردم سراغ ابزار‌های داخلی می‌روند

رئیس کمیسیون نوآوری و تحول و بهره وری اتاق بازرگانی، درباره تلاش وزارت ارتباطات برای اجرا صد درصدی شبکه ملی اینترنت اظهار داشت: ما چیزی به نام زیرساخت ملی اینترنت را نیاز داریم و در ذات خود چیز بدی نیست. مشکل اینجاست که یک طرز فکر اشتباهی وجود دارد که عده‌ای معتقدند باید اینترنت جهانی را محدود کنیم. طبق اسناد مرکز ملی فضای مجازی گفته شده است که حدوداً پهنای باند داخلی ۷۰ درصد و خارجی ۳۰ درصد باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است