کد خبر : 85710
انتشار : ۱۳۹۸/۰۸/۱۱ - 12:56
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

پشت کارگران ایستاده‌ایم/ اعتراض حق طبیعی کارگر است

پشت کارگران ایستاده‌ایم/ اعتراض حق طبیعی کارگر است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: در پیگیری خواسته‌های کارگران پشت آنان ایستاده‌ایم.


به گزارش سایت خبری مدآرا، محمد شریعتمداری  درباره اینکه این روزها شاهد آزادی کارگران بازداشتی هستیم و اخیراً هم اسماعیل بخشی آزاد شد آیا با آنها دیداری خواهید داشت یا خیر گفت: بسیار طبیعی است مرجعی که این افراد باید مراجعه کنند تا بتوانند مطالباشان را با همکاران ما در میان بگذارند، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد:‌ اگر موردی وجود داشته که نیاز به حضور ما باشد حتما مداخله خواهیم کرد.

وی با اشاره به آزادی کارگران بازداشت شده در جریان اعتراض‌های اخیر، عنوان کرد: آزادسازی کارگران نشان می‌دهد همکاری‌های خوبی بین دولت و دستگاه قضایی صورت گرفته و روند بسیار مطلوبی را طی کرده است.

شریعتمداری خاطرنشان کرد: باید بپذیریم حق طبیعی یک کارگر است در زمینه مسائل مربوط به حوزه کاری‌اش اعتراض لازم را از طریق قانونی بیان کند.  باید به نمایندگان کارگران در شوراها و کانون‌های اسلامی امنیت شغلی بدهیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: در شوراها و کانون‌ها نمایندگان کارگران باید به خاطر دفاع از حقوق کارگران نظیر مذاکره درباره تامین امنیت شغلی، از بین بردن قراردادهای سفید، عدم به‌کارگیری اشخاص در کارهای دائم با قراردادهای موقت که حقوق اساسی کارگران است پای کار بایستند.

وی در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر این‌که در پیگیری این موارد وزارت کار کجا قرار دارد، گفت: وزارت کار پشت کارگران در تمامی این موارد ایستاده است.

اخبار مرتبط:
طاهرپور:«هانی‌پات»دام تازه مجرمان رمزارزی برای شکار سرمایه مردم است
طاهرپور:«هانی‌پات»دام تازه مجرمان رمزارزی برای شکار سرمایه مردم است

رئیس پلیس فتا استان اصفهان از افزایش نگران‌کننده پرونده‌های کلاهبرداری رمزارزی خبر داد وگفت:مجرمان سایبری با ظاهری فریبنده سرمایه کاربران را از طریق ترفند «هانی‌پات» به سرقت می‌برند.

گاز بخش‌هایی از احمدآباد و مهرگان اصفهان دوشنبه قطع می‌شود
گاز بخش‌هایی از احمدآباد و مهرگان اصفهان دوشنبه قطع می‌شود

شرکت گاز استان اصفهان اعلام کرد به‌دلیل انجام تعمیرات فنی در شبکه توزیع، جریان گاز در خیابان‌های احمدآباد، مهرگان فردا قطع خواهد شد.

زلزله ۳.۳ ریشتری سمیرم بدون خسارت بود
زلزله ۳.۳ ریشتری سمیرم بدون خسارت بود

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: زمین‌لرزه‌ای به بزرگی سه و سه دهم ریشتر امشب در منطقه کمه سمیرم رخ داد که خوشبختانه تاکنون خسارتی گزارش نشده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است