کد خبر : 86031
انتشار : ۱۳۹۸/۰۸/۱۳ - 03:50
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

قدرت پول ملی ۲۱ درصد افزایش یافت

قدرت پول ملی ۲۱ درصد افزایش یافت

همتی رئیس کل بانک مرکزی از افزایش ۲۱ درصدی قدرت پول ملی در یک سال اخیر خبر داد.


به گزارش سایت خبری مدآرا، عبدالناصر همتی در تازه‌ترین یادداشت اینستاگرامی خود نوشت: امروز ۱۳ آبان ۹۸ و یکسال از شروع جنگ اقتصادی و تحریم‌ بانکی و صادرات نفت ایران توسط آمریکا می گذرد. آنروزها پیش بینی یکسال بعد مشکل و تا حدی نگران کننده بود.

وی با اشاره به تحریم‌های آمریکا در یک سال گذشته تأکید کرد: آمریکاباتداوم یکسال فشارحداکثری به هدف اصلی اش که از هم فروپاشی اقتصاد و درنهایت به زانو در آوردن ایران بود، نرسید.

رئیس کل بانک مرکزی در خصوص نرخ ارز و دلار نیز تصریح کرد: نرخ ارز،که خودآمریکایی ها ازآن به عنوان شاخص مهم تأثیر فشار یاد می کردند،از ۱۴۳۵۰ تومان در۱۳ آبان۹۷ به ۱۳۰۰  تومان در۱۳آبان ۹۸ رسید ( ۲۱درصد افزایش قدرت پول ملی).

همتی همچنین تأکید کرد: تورم ناشی از تغییر نرخ ارز و اخلال در بخش خارجی اقتصاد، فشار زیادی به اقتصاد ایران، خصوصاً اقشار بادرآمد پایین و ثابت وارد آورد و رفاه بخش مهمی از مردم از بابت تحریم آسیب دیدکه نیاز به ترمیم دارد.

به گفته رئیس کل بانک مرکزی، نهایتاً، ثبات نسبی به اقتصاد برگشت و شاخص های مهم اقتصادی نظیر تورم و رشد غیرنفتی به آرامی در مسیر بهبود قرار گرفت.

وی به اهداف مهم که باید مورد توجه اقتصاد باشد، گفت: ازحالا، تلاش ها دراقتصاد بایستی متمرکز شود بر رشد تشکیل سرمایه ثابت ناخالص داخلی و رونق تولیدملی،کاهش اتکاءبودجه دولت به نفت وایمن سازی اقتصاد نسبت به نوسانات درآمدهای نفتی وسرعت دادن به روند اصلاح نظام بانکی کشور.

اخبار مرتبط:
شهرضا پیشگام در آموزش تفکیک پسماند
شهرضا پیشگام در آموزش تفکیک پسماند

پارک آموزشی و گردشگری «گردونه» با هدف آموزش مهارت‌های بازیافت و ارتقای فرهنگ مدیریت پسماند ویژه دانش‌آموزان پایه چهارم دبستان برای نخستین بار در کشور آغاز به کار کرد که ظرفیت آموزش مستقیم هشت هزار دانش‌آموز در سال را فراهم می‌کند.

پوشش ۱۴۰ هزار اصفهانی در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان
پوشش ۱۴۰ هزار اصفهانی در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در استان اصفهان از پوشش حدود ۱۴۰ هزار نفر در این صندوق خبر داد و گفت: مستمری ماه جاری به همراه عیدی ۱۴۰۵ و بسته حمایتی معیشتی به‌صورت یکپارچه به حساب مشمولان واریز شده است.

افزایش قیمت برنج، روغن و حبوبات تابع نرخ ارز است/ خرما فراوان، اما گران است
افزایش قیمت برنج، روغن و حبوبات تابع نرخ ارز است/ خرما فراوان، اما گران است

رئیس اتحادیه صنف خواروبار، آجیل‌فروش و خشکبار اصفهان با بیان اینکه برنج وارداتی کمتر از چهار برابر، روغن حدود چهار برابر و حبوبات حدود دو برابر افزایش قیمت داشته‌اند، گفت: کالا در بازار موجود است، اما گرانی ناشی از نوسانات ارز فشار مضاعفی بر مردم وارد کرده و در آستانه ماه رمضان و عید، نظارت‌های ویژه برای کنترل قیمت‌ها تشدید شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است