کد خبر : 86049
انتشار : ۱۳۹۸/۰۸/۱۳ - 04:31
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

بهروز نعمتی: پالرمو امروز در هیات‌رئیسه بررسی می‌شود/ ادعای قاضی‌زاده هاشمی درباره قائم مقام اجرایی برای رهبری کذب است

بهروز نعمتی: پالرمو امروز در هیات‌رئیسه بررسی می‌شود/ ادعای قاضی‌زاده هاشمی درباره قائم مقام اجرایی برای رهبری کذب است

 

عضو هیات‌رئیسه مجلس، گفت: امروز هیات‌رئیسه مجلس در خصوص موضوع پالرمو جلسه‌ای برگزار خواهد کرد.


به گزارش سایت خبری مدآرا،  بهروز نعمتی، عضو هیات رئیسه مجلس، در خصوص «ادعای قاضی‌زاده هاشمی» عضو اصولگرای هیات رئیسه مجلس مبنی بر اینکه “برخی از دوستان ما معتقد بودند حالا که کار کشور به مشکل خورده، حضرت آقا قائم‌ مقام اجرایی منصوب کنند و مسئولیت‌ها را به قائم‌ مقام اجرایی ارائه بدهیم” گفت: چنین بحثی اصلا در مجلس مطرح نشده است. ادعای قاضی زاده هاشمی اصلا صحت ندارد، صحبتی که قاضی زاده هاشمی بیان کرده ممکن است بین اصولگرایان ولایی مطرح شده باشد اما در مجلس و هیات رئیسه هیچ گونه بحثی مطرح نبوده است.

 

او در ادامه بیان کرد: تعیین قائم‌مقام برای رهبری جزو اختیارات مجلس به شمار نمی‌رود و به مجلس ربطی ندارد. این امر جزو اختیارات خبرگان رهبری است و نیازی به مطرح شدن چنین بحث‌هایی در هیات رئیسه مجلس نیست.

 

نعمتی در ادامه در خصوص جلسه هیات رئیسه با محوریت پالرمو اظهار کرد: امروز هیات رئیسه مجلس در خصوص موضوع پالرمو جلسه‌ای برگزار خواهد کرد.

 

منبع: برنا

اخبار مرتبط:
اعلام جرم دادستانی تهران علیه مهدی محمودیان
اعلام جرم دادستانی تهران علیه مهدی محمودیان

دادستانی تهران علیه مهدی محمودیان اعلام جرم کرد.

وزیر بهداشت: در برخی شهرها متخصص بیهوشی نداریم
وزیر بهداشت: در برخی شهرها متخصص بیهوشی نداریم

وزیر بهداشت با اشاره به کمبود متخصصان بیهوشی و ناعادلانه بودن نظام تعرفه‌ها گفت: سهم سلامت از تولید ناخالص داخلی ۳.۵ درصد است و بیهوشی از جمله رشته‌هایی است که در این باره دچار آسیب شده است.

شهر فروشی بی‌ضابطه در دوره زاکانی؛ با هشدار سازمان بازرسی مجوزهای برج‌سازی اخیر شهرداری ابطال شد
شهر فروشی بی‌ضابطه در دوره زاکانی؛ با هشدار سازمان بازرسی مجوزهای برج‌سازی اخیر شهرداری ابطال شد

شورای عالی معماری و شهرسازی با هشدار سازمان بازرسی کل کشور، مجوزهای صادر شده توسط شهرداری تهران در سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ برای بلندمرتبه‌سازی در شمال و غرب پایتخت که ۱۰ هزار میلیارد تومان برای مدیریت شهری درآمد ایجاد کرده بود را ابطال کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است