کد خبر : 87876
انتشار : ۱۳۹۸/۰۸/۲۷ - 07:06
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

قیمت دلار کاهش یافت

قیمت دلار کاهش یافت

بهای دلار که در روزهای گذشته روندی افزایشی داشت، امروز (دوشنبه) کاهش یافت، به‌طوری که در صرافی‌های بانکی هر دلار به قیمت ۱۱ هزار و ۹۰۰ تومان فروخته شد.


به گزارش سایت خبری مدآرا، نرخ فروش دلار در ساعت ۱۳ و ۳۰ دقیقه  دیروز در صرافی‌های بانکی ۱۲ هزار و ۳۰۰ تومان ثبت شده بود که نشان‌دهنده کاهش ۴۰۰ تومانی قیمت در معاملات امروز است.

نرخ خرید هر دلار نیز در این ساعت  در تابلوی صرافی‌های بانکی ۱۱ هزار و ۸۰۰ تومان و فروش ۱۱ هزار و ۹۰۰ تومان شد. نرخ خرید هر یورو نیز ۱۳ هزار تومان و فروش ۱۳ هزار و ۱۰۰ هزار تومان شد.

میانگین بهای هر یورو در روز معاملاتی گذشته در سامانه سنا ۱۳ هزار و ۴۲۹ تومان و هر دلار ۱۱ هزار و ۹۷۴ تومان بود.

همچنین در سامانه نیما دیروز هر حواله یورو به ۱۱ هزار و ۸۸۸ تومان فروخته شد، اما برای حواله دلار هیچ خرید و فروشی ثبت نشد.

رئیس کل بانک مرکزی دیروز در واکنش به رشد قیمت دلار گفته بود: مجموعه ذخایر بانک این اجازه را می‌دهد که با رصد تحرکات بازار ارز، هرگونه تلاش برای سفته‌بازی را خنثی کرده و همزمان اجازه دهد که روند عادی عرضه و تقاضای ارز، نرخ آن را تعیین کند.

عبدالناصر همتی  تاکید کرده بود: همچنان بانک مرکزی در بازار ارز حضور فعال دارد، زیرا مدیریت بازار ایجاب می کند که به عنوان بازارساز اصلی نیازهای واقعی را تأمین کرده و مازاد عرضه ارز را نیز مطابق ماه‌های گذشته جمع آوری و به ذخایر کشور اضافه کند.

به گفته وی، روند گذشته و منطقی در بازار ادامه پیدا خواهد کرد، مردم مراقب سرمایه‌های خود باشند تا از ناحیه سودجویان و سفته بازان آسیب نبینند./ایرنا

اخبار مرتبط:
فولاد مبارکه غربالگری سرطان برای ۱.۷ میلیون نفر در اصفهان را آغاز کرد
فولاد مبارکه غربالگری سرطان برای ۱.۷ میلیون نفر در اصفهان را آغاز کرد

مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: این مجموعه با هدف پیشگیری از سرطان، غربالگری برای حدود ۱.۷ میلیون نفر از زنان و مردان استان اصفهان را با تمرکز بر دو سرطان شایع سینه و کولون آغاز کرده است.

فولاد مبارکه اصفهان بیش از ۱۲ میلیارد دلار ارزآوری برای کشور داشته است
فولاد مبارکه اصفهان بیش از ۱۲ میلیارد دلار ارزآوری برای کشور داشته است

معاون استراتژی و توسعه فناوری شرکت فولاد مبارکه گفت: گروه فولاد مبارکه از ابتدای فعالیت خود تاکنون بیش از ۱۲ میلیارد دلار ارزآوری برای کشور داشته است.

زارع: فولاد مبارکه پشتیبان اصلی ساخت مسکن و جهیزیه مددجویان اصفهان است
زارع: فولاد مبارکه پشتیبان اصلی ساخت مسکن و جهیزیه مددجویان اصفهان است

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: گروه فولاد مبارکه در سال‌های اخیر پشتیبان اصلی کمیته امداد استان اصفهان در حوزه توانمندسازی مددجویان بوده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است