کد خبر : 87913
انتشار : ۱۳۹۸/۰۸/۲۷ - 09:48
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

دولت آلمان در اقدامی مداخله‌جویانه از اغتشاشات اخیر در ایران حمایت کرد

دولت آلمان در اقدامی مداخله‌جویانه از اغتشاشات اخیر در ایران حمایت کرد

دولت آلمان در اقدامی مداخله‌جویانه از اغتشاشات اخیر در ایران حمایت کرد.


به گزارش سایت خبری مدآرا به نقل از خبرگزاری فرانسه، اولریک دمر، سخنگوی صدراعظم آلمان روز دوشنبه (امروز) در اظهاراتی مداخله‌جویانه از ایران خواست تا به آنچه “اعتراضات قانونی در ایران” خوانده است، احترام بگذارد و به درستی به آن پاسخ دهد.

وی در این باره گفت: وقتی مردم نارضایتی‌های اقتصادی و سیاسی خود را ابراز می‌کنند، همان گونه که اکنون در ایران در حال وقوع است، باید به آن احترام گذاشته شود.

اولریک دمر در ادامه از دولت ایران خواست تا به این اعتراضات با رویکرد “شروع گفت‌وگو” پاسخ مناسب دهد.

به گزارش ایسنا، در پی اعلام اصلاح قیمت بنزین در ایران طی روزهای گذشته در برخی شهرهای کشور اعتراضاتی انجام شد که در این بین برخی فرصت‌طلب با سوء استفاده از شرایط به ایجاد آشوب پرداختند. پیش از آلمان مقامات آمریکایی نیز از این آشوب‌ها اعلام حمایت کردند.

اخبار مرتبط:
اصفهان سکوی پرتاب صنایع خلاق به اقتصاد دانش‌بنیان؛ چالش‌ها، فرصت‌ها و نقش راهبردی فناوری
اصفهان سکوی پرتاب صنایع خلاق به اقتصاد دانش‌بنیان؛ چالش‌ها، فرصت‌ها و نقش راهبردی فناوری

‌روز دوشنبه ۲۰ بهمن نخستین جشنواره ملی صنایع خلاق و فرهنگی ایران در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار شد.

غربالگری سرطان برای جمعیت بالای ۴۰ سال با حمایت فولاد مبارکه
غربالگری سرطان برای جمعیت بالای ۴۰ سال با حمایت فولاد مبارکه

مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان گفت: غربالگری گسترده سرطان با حمایت فولاد مبارکه در استان اصفهان، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اقدامات مسئولیت اجتماعی این مجموعه در حال اجراست؛ طرحی که با تمرکز بر جمعیت بالای ۴۰ سال، هزینه‌های پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان سینه و روده بزرگ را پوشش داده و در همان ماه‌های ابتدایی اجرا، به شناسایی ده‌ها مورد ابتلا در مراحل اولیه و آغاز روند درمان منجر شده است.

بهره‌برداری هم‌زمان از ۴۹۶ پروژه بهزیستی در استان اصفهان در دهه فجر
بهره‌برداری هم‌زمان از ۴۹۶ پروژه بهزیستی در استان اصفهان در دهه فجر

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان از بهره‌برداری هم‌زمان ۴۹۶ پروژه بهزیستی در دهه فجر امسال خبر داد و گفت: این پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر ۱۷۰ میلیارد تومان در حوزه‌های مسکن، اشتغال و توانمندسازی جامعه هدف در سطح استان اصفهان اجرا شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است