کد خبر : 91006
انتشار : ۱۳۹۸/۰۹/۲۴ - 11:29
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

عادل فردوسی‌پور ال‌کلاسیکو را با حضور دایی، وریا، ژوله به شبکه نمایش خانگی می برد

عادل فردوسی‌پور ال‌کلاسیکو را با حضور دایی، وریا، ژوله به شبکه نمایش خانگی می برد

ویژه‌برنامه اینترنتی «کلاسیکو» به تهیه‌کنندگی عادل فردوسی‌پور، با اجرای پژمان جمشیدی و با حضور هواداران دو تیم در استودیو، در آستانه ال‌کلاسیکوی حساس چهارشنبه شب برای پخش در پلتفرم‌های اینترنتی آماده شده است.


به گزارش سایت خبری مدآرا، این برنامه که با حضور علی دایی، وریا غفوی، امیرمهدی ژوله به عنوان مهمان و با اجرای پژمان جمشیدی به بررسی آخرین اتفاقات بارسلونا و رئال مادرید پیش از بازی بزرگ می‌پردازد، قرار است یکشنبه شب ـ ۲۴ آذر ماه ـ از طریق پلتفرم‌های فیلیمو و نماوا و کافه بازار به نمایش درآید.

ژابی آلونسو بازیکن تیم ملی اسپانیا هم به عنوان کارشناس برنامه «کلاسیکو» با برقراری ارتباط اینترنتی تحلیل‌هایی از رقابت دو تیم و حال و هوای فعلی دو شهر بارسلون و  مادرید را ارائه می‌کند.

تهیه‌کنندگی «کلاسیکو» را عادل فردوسی پور برعهده دارد و کافه‌بازار، فیلیمو و نماوا از سرمایه‌گذاران این برنامه هستند. این برنامه یکشنبه ۲۴ آذر منتشر خواهد شد.

اخبار مرتبط:
هوای تهران از جمعه سرد می‌شود
هوای تهران از جمعه سرد می‌شود

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش دمای تهران از جمعه ۲۵ مهر خبر داد.

ماجرای خودکشی امیر تتلو در زندان فاش شد
ماجرای خودکشی امیر تتلو در زندان فاش شد

طی روزهای گذشته اخباری پیرامون امیر تتلو در فضای مجازی منتشر شد که با حواشی همراه بود.

دادستانی درباره نطق خبرساز باهنر حکم داد
دادستانی درباره نطق خبرساز باهنر حکم داد

دادستان کل کشور در واکنش به صحبت‌های اخیر باهنر گفت: افراد جاهل در مورد حجاب نظر ندهند!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است