کد خبر : 91030
انتشار : 2019/12/15 - 15:52
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

علی دایی: تا این لحظه هیچ‌کس در مورد تیم ملی با من صحبتی نکرده است/ از فوتبال دورم چون نمی‌توانم با بعضی‌ها در این فوتبال کار کنم

علی دایی: تا این لحظه هیچ‌کس در مورد تیم ملی با من صحبتی نکرده است/ از فوتبال دورم چون نمی‌توانم با بعضی‌ها در این فوتبال کار کنم

آقای گل فوتبال جهان به خبرورزشی گفت: تیم‌هایی مثل ذوب‌آهن، تراکتور، نساجی، گل‌گهر و صنعت نفت در چند مرحله به من پیشنهاد دادند، ولی بنا به دلایلی به توافق نرسیدیم.


به گزارش سایت خبری مدآرا، به جرأت می‌توان به او لقب شناسنامه فوتبال ایران را داد. مردی که همه دنیا فوتبال ما را با نام او می‌شناسند. صحبت از علی دایی آقای گل فوتبال جهان است که این روز‌ها از فوتبال دور است و خیلی علاقه‌ای به صحبت کردن در مورد آن ندارد. با این حال فرصتی دست داد تا گپی هرچند کوتاه با علی دایی بزنیم که در ادامه می‌خوانید.

روز‌های بدون فوتبال چطور می‌گذرد؟
خیلی خوب است. تازه به آرامش رسیدم و سرم با دخترم نورا و کارهایم گرم است و بیشتر فرصت می‌کنم کنار خانواده و دوستانم باشم. به طور کلی راضی‌ام.

ولی مردم دوست دارند شما را در فوتبال ببینند.
مردم که همیشه لطف دارند و من بار‌ها گفتم هرچه دارم از آن‌ها دارم. هیچ‌وقت محبت آن‌ها را فراموش نمی‌کنم. ولی اگر بخواهم واقعیت را بگویم دلیل دور بودنم از فوتبال این است که مدلم با خیلی‌ها فرق می‌کند و نمی‌توانم با بعضی‌ها در این فوتبال کار کنم.

آن‌طور که شنیدیم چند تیم با شما صحبت کردند.
بله تیم‌هایی مثل ذوب‌آهن، تراکتور، نساجی، گل‌گهر و صنعت نفت در چند مرحله به من پیشنهاد دادند، ولی بنا به دلایلی به توافق نرسیدیم و این پیشنهاد‌ها را رد کردم.

در مورد وضعیت تیم ملی چه صحبتی دارید؟
درخصوص وضعیت تیم ملی من نمی‌توانم نظر بدهم، چون مسئولیتی ندارم. تنها کاری که از دستم برمی‌آید این است که برای تیم ملی کشورم آرزوی موفقیت کنم.

خیلی‌ها از جمله بعضی از بازیکنان تیم ملی از حضور شما روی نیمکت تیم ملی حمایت کردند.
آن‌ها لطف دارند، ولی تا این لحظه هیچ‌کس در مورد تیم ملی با من صحبتی نکرده است.

روز چهارشنبه ال‌کلاسیکو برگزار خواهد شد. پیش‌بینی شما از این بازی چیست؟
همه می‌دانند من عاشق مسی و طرفدار بارسا هستم. امیدوارم بارسا بتواند این دیدار را ببرد، ولی نمی‌توانم نتیجه را پیش‌بینی کنم.

این روز‌ها یکی از نگرانی‌های هواداران فوتبال نزدیک شدن رونالدو به آمار گلزنی شماست.
رکورد‌ها برای شکسته شدن هستند. بالاخره این اتفاق باید می‌افتاد. رونالدو بازیکنی بزرگ و باکیفیت است و من از شکسته شدن رکوردم ناراحت نمی‌شوم. البته من به شخصه دوست داشتم یک ایرانی رکوردم را بزند که امیدوارم این اتفاق در آینده بیفتد.

اخبار مرتبط:
نخستین نمایش جهانی «در جاده با عباس کیارستمی» در بوسان؛ دومین مستند صمدیان از دل جاده‌های خاطره
نخستین نمایش جهانی «در جاده با عباس کیارستمی» در بوسان؛ دومین مستند صمدیان از دل جاده‌های خاطره

مستند «در جاده با کیارستمی» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی سیف‌اله صمدیان، در بخش مسابقه فیلم‌های مستند سی و یکمین جشنواره بین‌المللی بوسان انتخاب شد. این فیلم که در دهمین سالمرگ عباس کیارستمی ساخته شده، خاطرات تصویری سه‌دهه سفر مشترک صمدیان و کیارستمی را با حضور ده‌ها هنرمند و همراه نزدیک، از جمله جعفر پناهی، روایت می‌کند و دومین اثرِ صمدیان درباره‌ی کیارستمی پس از مستند «۷۶ دقیقه و ۱۶ ثانیه با عباس کیارستمی» به شمار می‌رود.

پیمان جبلی باید در برابر کارنامه چهارساله خود پاسخگو باشد
پیمان جبلی باید در برابر کارنامه چهارساله خود پاسخگو باشد

مازیار رضاخانی دبیر نخستین جشنواره ملی فیلم و تئاتر لوتوس در بیانیه‌ای٬ گلایه‌هایی را درباره تصمیم‌‌سازی‌های منتسب به مدیران رسانه‌ملی علیه این رویداد مستقل مطرح کرد.

یوسف حاتمی کیا: مردمانی که از غم نان با جان خود قمار می‌کنند
یوسف حاتمی کیا: مردمانی که از غم نان با جان خود قمار می‌کنند

فیلم سینمایی «اسکورت» به نویسندگی و کارگردانی یوسف حاتمی‌کیا و تهیه‌کنندگی محمدرضا منصوری یک اکشن-ماجراجویانه‌ پرکشش است که از نخستین دقایق بامداد امروز چهارشنبه 11 شهریور اکران آن در سینماهای سراسر کشور آغاز شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است