کد خبر : 96303
انتشار : ۱۳۹۸/۱۰/۲۰ - 20:50
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وام خرید «سهام» هم آمد

وام خرید «سهام» هم آمد

به گزارش سایت خبری مدآرا، جلسه شورای عالی بورس امروز با حضور دکتر فرهاد دژپسند، وزیر امور اقتصادی و دارایی، دکتر شاپور محمدی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار و سایر اعضای این شورا برگزار شد.

در حاشیه این جلسه، فرهاد حنیفی، معاون نظارت بانک مرکزی گفت: هدف از حضور ما در جلسه امروز شورای عالی بورس، اعلام حمایت کامل بانک مرکزی از بازار سرمایه بود.

وی در این خصوص بیان داشت: بانک مرکزی و سازمان بورس دو بال اقتصادی کشور هستند و با اهداف مشترک، منابع مورد نیاز شرکت ها را تامین می کنند.

وی افزود: مشتری ها بر اساس سر رسید، تضامن و نیازهای خود به این دو بازار مراجعه می کنند. ما امیدوار هستیم با همکاری نزدیک این دو نهاد، که از قبل هم وجود داشته بتوانیم جلوه بزرگ و کاملتری را از اقتصاد توانمند کشور نمایان کنیم.

حنیفی ادامه داد: اینجا لازم می دانم اعلام کنم که بحث های مربوط به اعطای تسهیلات بانک های مجاز به مشتریان برای خرید سهام نهایی شده  و به زودی سهامداران عزیز می توانند از تسهیلات بانک ها برای خرید سهام استفاده کنند.

اخبار مرتبط:
هشدار سطح زرد هواشناسی برای افزایش آلودگی هوای اصفهان طی ۴۸ ساعت آینده
هشدار سطح زرد هواشناسی برای افزایش آلودگی هوای اصفهان طی ۴۸ ساعت آینده

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به افزایش آلودگی هوا در مناطق مرکزی و صنعتی استان طی ۴۸ ساعت پیش رو، هشدار سطح زرد صادر کرد.

واکنش مقام ارشد سابق وزارت خارجه به خبرها درمورد ترور فرمانده پیشین پلیس افغانستان در تهران: ماجرا را ساده نگیرید
واکنش مقام ارشد سابق وزارت خارجه به خبرها درمورد ترور فرمانده پیشین پلیس افغانستان در تهران: ماجرا را ساده نگیرید

دیپلمات پیشین جمهوری اسلامی ایران در واکنش به خبرها درباره ترور فرمانده پیشین پلیس افغانستان در تهران، خواستار تشکیل یک «تیم تحقیق حرفه‌ای» شد.

تسنیم: حکم جلب سیار «ح. خ» از مدعیان طب سنتی صادر شد
تسنیم: حکم جلب سیار «ح. خ» از مدعیان طب سنتی صادر شد

تسنیم می گوید اسنادی به دست این خبرگزاری رسیده که راز تخلفات آقای ح.خ، مدعی طب سنتی که با تأسیس دانشگاه جعلی از جوانان کلاهبرداری چند هزار دلاری کرده است را فاش می‌کند. بنابر اطلاعات واصله، حکم جلب سیار این متهم نیز صادر شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است