کد خبر : 97048
انتشار : ۱۳۹۸/۱۰/۲۴ - 10:16
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی:هنوز نمی‌دانیم پهپاد ترورکننده سردار سلیمانی از پایگاه کدام کشور منطقه به پرواز درآمد

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی:هنوز نمی‌دانیم پهپاد ترورکننده سردار سلیمانی از پایگاه کدام کشور منطقه به پرواز درآمد

به گزارش سایت خبری مدآرا، محمدجواد جمالی‌نوبندگانی  درباره این‌که گفته می‌شود پهپادی که ترور سردار سلیمانی را انجام داده از پایگاهی در کشور قطر به پرواز درآمده است، گفت: چندین پایگاه برای پرواز پهپاد آمریکایی مطرح شده؛ عین‌الاسد در عراق، علی السام در کویت و یک پایگاه در اردن اما هنوز مدارکی به دست نیامده که این پهپاد از پایگاهی در قطر پرواز کرده است.

این عضو کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس شورای اسلامی درباره گمانه‌زنی از وجود افراد نفوذی در پرواز سردار سلیمانی به بغداد، عنوان کرد: درز قطعا اطلاعاتی صورت گرفته است.

وی خاطر نشان کرد: سردار این اواخر به صورت آشکار سفرهایش را انجام می‌داد؛ حتی رسانه‌ها خارجی رفتن ایشان را به کشورهای‌شان خبر می‌دادند و تلویزیون آن کشورها حضورش را زیرنویس می‌کرد و شما مشاهده کردید عادل عبدالمهدی عنوان کرد که او به دعوت رسمی وارد عراق شده است.

به گفته نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی با وجود چنین مواردی فهمیدن اطلاعات پروازی سردار سلیمانی کار سختی نبوده است.

وی با اشاره به روی کار آمدن هیثم بن طارق برای پادشاهی عمان، اظهارداشت: سلطان قابوس در انگلستان تحصیل کرده بود لذا ارتباطش با کشورهای غربی خوب بود. البته وی باتمام کشورها ارتباط داشت لذا فکر می‌کنم با روی کار آمدن بن طارق روابط کشورهای منطقه همانند گذشته پیش رود.

اخبار مرتبط:
آتش‌نشانان اصفهان کفاشی شعله‌ور را نجات دادند
آتش‌نشانان اصفهان کفاشی شعله‌ور را نجات دادند

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از اطفای حریق در یک واحد کفاشی در اصفهان خبر داد.

آمادگی کامل راهداری اصفهان برای اجرای طرح زمستانی ۱۴۰۴
آمادگی کامل راهداری اصفهان برای اجرای طرح زمستانی ۱۴۰۴

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اصفهان گفت: طرح راهداری زمستانی امسال با همکاری همه دستگاه‌های امدادی و با خدماتی گسترده‌تر از سال گذشته اجرا می‌شود.

یوسف‌زاده: بزرگراه‌های اصفهان در صدر مرگ‌های جاده‌ای قرار دارند
یوسف‌زاده: بزرگراه‌های اصفهان در صدر مرگ‌های جاده‌ای قرار دارند

مدیرکل دفتر فنی استانداری اصفهان با اشاره به افزایش تصادفات در روزهای اخیر گفت: بزرگراه‌های اصفهان در صدر مرگ‌های جاده‌ای قرار دارند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است