کد خبر : 97663
انتشار : ۱۳۹۸/۱۰/۲۷ - 19:24
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آصفی:ایران امن‌ترین کشور آسیا است /اگر به تصمیم عجیب AFC تن بدهیم مدیریت مان زیر سوال می‌رود

آصفی:ایران امن‌ترین کشور آسیا است /اگر به تصمیم عجیب AFC تن بدهیم مدیریت مان زیر سوال می‌رود

به گزارش سایت خبری مدآرا،حمیدرضا آصفی، مشاور مهدی تاج، رئیس سابق فدراسیون فوتبال ایران درباره بحث برگزاری بازی تیم‌های ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا در زمین بی طرف بیان کرد: وزارت ورزش باید هرچه سریع‌تر به این موضوع ورود کند. به ویژه اینکه ۲ تیم استقلال و پرسپولیس که نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا هستند تیم‌های زیر مجموعه این وزارت خانه محسوب می‌شوند. ایران امن‌ترین کشور آسیا است و در این موضوع هیچ تردیدی وجود ندارد.

او درباره اینکه به نظر می‌رسد با پذیرش این موضوع اعتبار کشورمان زیر سوال می‌رود، گفت: امنیت ایران با اینگونه مسائل زیر سوال نخواهد رفت بلکه اگر به تصمیم عجیب AFC تن بدهیم مدیریت مان زیر سوال می‌رود.

سخنگوی اسبق وزارت خارجه ادامه داد: ما در کمیته اجرایی AFC صاحب سمت هستیم و فردی که این مسئولیت را عهده گرفته باید از حقانیت فوتبال کشورمان دفاع کند. ترجیح می‌دهم با توجه به اینکه اکنون سمتی در باشگاه استقلال و البته فدراسیون ندارم بیشتر درباره این مسائل صحبت نکنم.

اخبار مرتبط:
بودجه ۱۴۰۵ فردا در صحن شورا تعیین تکلیف می‌شود
بودجه ۱۴۰۵ فردا در صحن شورا تعیین تکلیف می‌شود

شهردار اصفهان گفت: بودجه سال ۱۴۰۵ پس از بررسی در کمیسیون‌های تخصصی و تصویب در تلفیق، فردا در جلسه علنی شورای اسلامی شهر در دستور کار قرار می‌گیرد.

جشنواره قصه‌گویی در اصفهان کلید خورد
جشنواره قصه‌گویی در اصفهان کلید خورد

مرحله پایانی بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به میزبانی اصفهان آغاز شد.

تصادف زنجیره‌ای اتوبان ذوب آهن ۸ مصدوم داشت
تصادف زنجیره‌ای اتوبان ذوب آهن ۸ مصدوم داشت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از مصدوم شدن ۸ نفر در پی وقوع یک حادثه رانندگی در اتوبان ذوب‌آهن خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است