کد خبر : 98377
انتشار : ۱۳۹۸/۱۱/۰۲ - 09:08
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مجلس در راس میوه‌‌وتره‌‌بار!

مجلس در راس میوه‌‌وتره‌‌بار!

به گزارش سایت خبری مدآرا، گزارشگر خبر ۲۰:۳۰ در اقدامی عجیب امروز بین مردم در میوه‌فروشی ها رفته و پرسیده «شما میوه را برای میهمان درهم انتخاب می‌کنید؟ همه گفتند نه! بعد گزارشگر رسانه ملی توجیه می‌کند که نامزدهای مجلس هم به‌همین‌روش نباید درهم باشند و شورای نگهبان «سوا می‌کنه براتون برای انتخابات.»

به نظر می رسد با توجه به انتقاد های گسترده مردم نسبت به ردصلاحیت ها توسط شورای نگهبان، صداوسیما سعی می‌کند با تولید چنین برنامه هایی اقدام شورای نگهبان را توجیه کند.
گفتنس است برخی کاربران شبکه های مجازی نسبت به این اقدام صداوسیما واکنش نشان داده اند.

اخبار مرتبط:
ساکت: حمل‌ونقل پاک به بخشی پایدار از زندگی شهری اصفهان تبدیل می‌شود
ساکت: حمل‌ونقل پاک به بخشی پایدار از زندگی شهری اصفهان تبدیل می‌شود

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان گفت: برای برقی‌سازی ناوگان با مدل منطقی و بدون هیجان‌زدگی پیش رفته‌ایم تا حمل‌ونقل پاک و هوشمند به بخشی پایدار از زندگی شهری اصفهان تبدیل شود.

محورهای غرب و جنوب اصفهان برفی و مه‌آلود است
محورهای غرب و جنوب اصفهان برفی و مه‌آلود است

رئیس اداره مدیریت راه‌های استان اصفهان گفت: در حال حاضر محورهای غرب و جنوب اصفهان برفی همراه با کولاک و مه آلود است.

۱۳ هزار هکتار در اصفهان آماده سرمایه‌گذاری برای جنگل‌کاری اقتصادی است
۱۳ هزار هکتار در اصفهان آماده سرمایه‌گذاری برای جنگل‌کاری اقتصادی است

مشاور رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و مجری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت گفت: ۱۳ هزار هکتار عرصه در اصفهان آماده سرمایه‌گذاری برای جنگل‌کاری اقتصادی می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است