کد خبر : 98377
انتشار : ۱۳۹۸/۱۱/۰۲ - 09:08
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مجلس در راس میوه‌‌وتره‌‌بار!

مجلس در راس میوه‌‌وتره‌‌بار!

به گزارش سایت خبری مدآرا، گزارشگر خبر ۲۰:۳۰ در اقدامی عجیب امروز بین مردم در میوه‌فروشی ها رفته و پرسیده «شما میوه را برای میهمان درهم انتخاب می‌کنید؟ همه گفتند نه! بعد گزارشگر رسانه ملی توجیه می‌کند که نامزدهای مجلس هم به‌همین‌روش نباید درهم باشند و شورای نگهبان «سوا می‌کنه براتون برای انتخابات.»

به نظر می رسد با توجه به انتقاد های گسترده مردم نسبت به ردصلاحیت ها توسط شورای نگهبان، صداوسیما سعی می‌کند با تولید چنین برنامه هایی اقدام شورای نگهبان را توجیه کند.
گفتنس است برخی کاربران شبکه های مجازی نسبت به این اقدام صداوسیما واکنش نشان داده اند.

اخبار مرتبط:
تداوم شرایط گرد و غبار در اصفهان؛۲۳۰ تیم امدادی در حال آماده باش
تداوم شرایط گرد و غبار در اصفهان؛۲۳۰ تیم امدادی در حال آماده باش

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: شرایط گرد و غبار در استان اصفهان تداوم دارد.

وزیر صمت: دولت در حال گذر از تصدی‌گری به سیاست‌گذاری است
وزیر صمت: دولت در حال گذر از تصدی‌گری به سیاست‌گذاری است

وزیر صمت گفت: فعالان اقتصادی استان اصفهان خواهان تفویض اختیاراتی به استاندار خود در زمینه شهرک‌های صنعتی هستند که این کار با توجه به رویکرد دولت، انجام خواهد شد.

افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور

استاندار اصفهان گفت: با اجرای پروژه‌های متعدد در اصفهان، ظرفیت انرژی خورشیدی کشور به بیش از ۳۰ درصد افزایش خواهد یافت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است