کد خبر : 98592
انتشار : ۱۳۹۸/۱۱/۰۵ - 08:49
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مهدی حاجتی آزاد شد

مهدی حاجتی آزاد شد

به گزارش سایت خبری مدآرا، مهدی حاجتی از فعالان سیاسی اصلاح طلب و نایب رئیس‌کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک و عضو کمیسیون حقوق شهروندی شورای شهر شیراز ضمن تایید این خبر اظهار داشت: دقایقی پیش با قید وثیقه از زندان آزاد شدم.

مهدی حاجتی مهر ماه سال گذشته در حساب کاربری خود درباره تلاشش برای آزادی دو شهروند بهائی نوشت: «ده روز گذشته را به هر دری زده‌ام تا دو دوست بهائی بازداشت شده آزاد شوند به نتیجه نرسیده‌ام. نسل ما موظف است مادامی که مقابل دشمنان خارجی ایستاده است، در تلاش برای اصلاح رویه‌های قضایی و سایر اموری که عدالت اجتماعی را به خطر انداخته، کم نگذارد.»

وی بعد از انتشار این توئیت مدتی بازداشت بود و بعد از آزادی هم، تا مدتی اجازه حضور در شورا را نداشت. چندی بعد «زهره رستگار» همسر مهدی حاجتی در ۱۲ خرداد، از بازداشت حاجتی برای اجرای حکم یکسال زندان خبر داد.

اخبار مرتبط:
واکنش وکیل شاکی پرونده پژمان به ادعاهای اخیر
واکنش وکیل شاکی پرونده پژمان به ادعاهای اخیر

بعد از مصاحبه کامبیز برجاس وکیل پژمان جمشیدی، ندا شمس وکیل شاکی پرونده در فضای مجازی به این صحبت‌ها واکنش نشان داد.

مهمان ویژه روز دانشجو در دانشگاه الزهرا سوژه شد
مهمان ویژه روز دانشجو در دانشگاه الزهرا سوژه شد

در روز دانشجو حضور عمو پورنگ در دانشگاه الزهرا سوژه دانشجویان شد.

انتقاد سقاب اصفهانی از وضعیت حمل و نقل کشور
انتقاد سقاب اصفهانی از وضعیت حمل و نقل کشور

رییس سازمان بهینه سازی و مدیریت راهبردی انرژی گفت: اگر حمل و نقل ریلی مناسب و وسایل نقلیه ایمن داشتیم، سوانح رانندگی نداشتیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است