کد خبر : 98603
انتشار : ۱۳۹۸/۱۱/۰۵ - 08:48
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مقصد بیرانوند مشخص شد

مقصد بیرانوند مشخص شد

به گزارش سایت خبری مدآرا، باشگاه پرسپولیس در شرایطی پیشنهاد رسمی رسیده برای علیرضا بیرانوند را مطرح کرده است که این باشگاه، تیم خنت بلژیک است. این باشگاه بلژیکی حاضر شده در فصل نقل و انتقالات زمستانی مبلغ ۷۰۰ هزار دلار برای رضایت نامه علیرضا بیرانوند پرداخت کند.

با توجه به اینکه علیرضا بیرانوند در پایان تمرین امروز تیمش با همبازیان خود خداحافظی کرده است باید گفت جدایی این دروازه‌بان و پیوستنش به تیم بلژیکی تقریبا قطعی است.

خنت در حال حاضر در رده دوم جدول رقابت‌های لیگ دسته اول بلژیک قرار دارد. این تیم بلژیکی حریف تیم رم در مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ اروپا نیز هست.

سایت HLN بلژیک نیز این خبر را اعلام کرده است.

اخبار مرتبط:
درویشی: مردم کاشان به دانشگاه به عنوان موتور محرکه توسعه باور دارند
درویشی: مردم کاشان به دانشگاه به عنوان موتور محرکه توسعه باور دارند

معاون سیاسی اجتماعی استانداری اصفهان گفت: مردم کاشان به دانشگاه به عنوان موتور محرکه توسعه باور دارند.

رحیمی: زاینده‌رود در آستانه تبدیل شدن به بیابان تجاری است
رحیمی: زاینده‌رود در آستانه تبدیل شدن به بیابان تجاری است

عضو مجمع نمایندگان اصفهان گفت: تا زمانی که کنترل برداشت‌ها، مدیریت مصرف آب و بهره‌گیری از فناوری‌های روز جدی گرفته نشود زاینده‌رود در خطر تبدیل دائمی به یک بیایان تجاری است.

بساطی:دنا حامل ۳۲ کیلو هروئین در خور و بیابانک زمین‌گیر شد
بساطی:دنا حامل ۳۲ کیلو هروئین در خور و بیابانک زمین‌گیر شد

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: اشراف اطلاعاتی دقیق مأموران در ایست و بازرسی شهید رشیدی باعث توقف یک سواری دنا و کشف بیش از ۳۲ کیلو هروئین شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است