کد خبر : 98608
انتشار : ۱۳۹۸/۱۱/۰۵ - 08:46
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

نائب‌رییس مجلس: باید مقاومت کنیم

نائب‌رییس مجلس: باید مقاومت کنیم

به گزارش سایت خبری مدآرا، عبدالرضا مصری، عضو هیات رییسه مجلس در مراسم امروز (سوم بهمن) تجلیل از صادرکنندگان برتر استان کرمانشاه با اشاره به این که زمانی ۲.۴ میلیون بشکه صادرات نفت داشتیم که امکان اداره مالی کشور را فراهم می‌کرد، افزود: امروز این میزان صادرات به حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار بشکه رسیده و همین شرایط اداره کشور را مشکل کرده است.

وی با بیان اینکه هر چقدر ما قدرتمندتر شویم دشمن نیز فشارش را مضاعف می‌کند، گفت: اگرچه تحریم شرایط سختی را بر مردم تحمیل می‌کند، اما نباید فراموش کنیم همانطور که برای ما سخت است، فشار تحریم‌ها به خود دشمنان نیز خساراتی را وارد می‌کند.

نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دشمنان مجبورند خسارت حاصل از تحریم ها و جلوگیری از مراودات تجاری با ایران را برای هم پیمانان خود جبران کنند، یادآور شد: امکان جبران این خسارت در کوتاه مدت وجود دارد.

به گفته این نماینده مجلس زمان کوتاهی باقی مانده و اگر مقاومت کنیم و شرایط ویژه را بپذیریم، با سربلندی از این قله عبور خواهیم کرد.

مصری با بیان اینکه تا قبل از آبان ماه و مسائل ناشی از بنزین دشمنان به دنبال واسطه برای مذاکره با ایران بودند، ادامه داد: بعد از تصمیم غلط مبنی بر افزایش قیمت بنزین که به شدت با آن مخالف بودم، شرایط برعکس شد و دشمن همه راه‌ها را بست و امیدوار بود اتفاقی در داخل کشور صورت بگیرد.

وی با اشاره به تغییر شرایط بعد از شهادت سردار سلیمانی و حضور میلیونی مردم در تشییع پیکر ایشان، یادآور شد: در همین مدت کوتاه دوباره نظر دشمن برگشت.

نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دشمن منتظر مانده تا دو رفتار ما در آینده را نیز رصد کند، حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی و همچنین راهپیمایی ۲۲ بهمن را این دو رویداد مهم دانست.

وی اظهار کرد: باید از این دو رویداد نیز با سربلندی بیرون بیاییم تا مشخص شود حضور میلیونی مردم در تشییع پیکر سردار سلیمانی احساسات نبوده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از نقش مهم صادرکنندگان در شرایط کنونی که ستاد پشتیبانی جنگ را بر عهده دارند نیز یاد کرد و گفت: باید تلاش کنیم در این شرایط صادرات را افزایش دهیم و کالا و ذائقه ایرانی را به کشورهای دیگر وارد کنیم.

مصری معتقد است، صادرات کالا به کشورهای دیگر باعث می‌شود پیوند اقتصادی بین مردم دو کشور فارغ از پیوندهای سیاسی شکل بگیرد که این امر بسیار مهم است.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حمایت از صادرکنندگان و درنظرگرفتن مشوق‌های صادراتی برای آنها واقعا مهم است، یادآور شد: اما در شرایط کنونی که با کمبود مواجه بودجه مواجه هستیم، دست ما برای پرداخت برخی از این اعتبارات باز نیست.

اخبار مرتبط:
خسروپناه: نمی‌توان گفت زنان بی‌حجاب از عوامل خارجی خط می‌گیرند
خسروپناه: نمی‌توان گفت زنان بی‌حجاب از عوامل خارجی خط می‌گیرند

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد بخش قابل توجهی از زنان کشف حجاب کرده، به سبک انتخابی خود علاقه‌مند بوده‌اند و بخشی از حوادث سال ۱۴۰۱ ناشی از تصمیمات نادرست بوده است.

صابرین‌نیوز و همشهری سر گواهینامه زنان به جان هم افتادند!
صابرین‌نیوز و همشهری سر گواهینامه زنان به جان هم افتادند!

کانال صابرین نیوز به یادداشت روزنامه همشهری درباره صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان واکنش نشان داد و آن را سطحی‌نگری خواند.

توییت خبرنگار آمریکایی درباره شرط مهم ایران
توییت خبرنگار آمریکایی درباره شرط مهم ایران

این نشریه می‌نویسد که اعتماد به نفس تهران در مذاکرات به اوج خود رسیده و این اقدام گویی «آزمایش ترامپ» است، چرا که پیش‌تر تهران تنها با لغو اندک تحریم‌ها، انباشت اورانیوم ۶۰ درصدی را متوقف کرده بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است